Hvid salvie røgelse

Abeloneskal

Abeloneskal har healende egenskaber og kan lindre både psykisk og fysisk ved at trænge dybt ned i dine følelser. Muslingeskaller er så utroligt smukke at se på, og synet kan give indre ro.

Hvis du er plaget af uro, spændinger, rastløshed og følelsesmæssig ubalance, er Abeloneskal et fantastisk redskab til at få troen på dig selv tilbage. Den styrker dit mod og hjælper dig til at komme bedre i kontakt med dit indre.

De bruges blandt andet under ritualer, til meditation eller til æstetisk opbevaring af sæbe, røgelse og krystaller.
De smukke, naturlige skaller er unikke – ikke to Abeloneskaller er ens.

Muslingeskaller er så utroligt smukke at se på, og synet kan give indre ro.

Bruges til afspænding. Står for skabelse, fødsel og genfødsel. Befordrer de kreative egenskaber, giver kontrol over intellektet og fremmer forståelsen af de kunstneriske udtryk. Abeloneskallen er meget brugt til meditation.

Abeloneskal bliver dannet dybt nede på havets bund. Den graver dybt ned i dine følelser og løsner op for dine spændinger.

Får os til at lytte bedre til os selv, være i os selv og vores følelser, hvilket giver mod og styrke. Abelone er en østersskal og en meget smuk sten, der minder om påfuglestenen, med dens mange farver, med perlemor glimmer skær det er en sten som begejstring og tiltrækker mange, det er en meget smuk sten, selvom den er porøs og skrøbelig.

Abelone er god til at dæmpe angst, nervøsitet, hjerteuro og spændinger, det gælder også muskelspændinger. Bruges til afspænding. Står for skabelse, fødsel og genfødsel. Befordrer de kreative egenskaber, giver kontrol over intellektet og fremmer forståelsen af de kunstneriske udtryk.

Abeloneskallen er meget brugt til meditation. Læs om Meditation for indre ro og skønhed her -God at bære ved knogleskørhed og mangel på kalk. Regnbuespillet i stenen viser vejen til at finde sig selv og følge den rigtige vej i livet.

Abeloneskal får os bedre til at lytte til os selv, være i os selv og vores følelser hvilket giver mod og styrke. Den smukke skal styrker os i ansvar – beslutsomhed – mod – og beskyttelse. Det er en østersskal og en meget smuk sten, der kan minde om en påfuglsten med dens mange farver og med et skær af perlemorens glimmer.

Det er en sten som tiltrækker mange og den er fantastisk i fordybelse. Den dæmper din angst nervøsitet og spændinger.

Abeloneskallen er meget brugt til   Meditation . Regnbuespil i stenen viser vejen til at finde sig selv og følge den rigtige vej i livet.

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Brug den til at opbevare dine krystaller i feks  Ametyst lommesten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *