Ametyst krystaller og sten

Ametyst lommesten.

Ametyst gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at berolige dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, clairvoyance og telepati. 

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

Den hjælper dig med at holde dine hormoner i balance og er god for mave- og hudlidelser.

I gamle dage blev den brugt som en amulet mod drukkenskab. Den renser din krop og sind. Den beroliger dig, hvis du er nervøs af natur. Den dæmper et voldsomt temperament og den dæmper også stress.

Den får dig til at vende blikket indad for, at finde den egentlige årsag til din uro, så trangen til at fare op og/eller beskylde andre eller bekymre sig uden grund dæmpes. Den er en stor hjælp ved store problemstillinger.

Den giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet. Den er en god hjælp til din åndelige udvikling.

Den har en utrolig effekt på nakkespændinger. Sæt en ametyst fast med englehud (kan købes på apoteket) på nakken. Den hjælper på mave/tarmproblemer, hudproblemer og hovedpine.

Er der noget negativt over en ametyst? nej vel 😀

Følg mig på facebook :  Pilos Spirituelle Univers på Facebook

 

køb den her : Ametyst lommesten

Ametyst

Alle skal have en ametyst lommesten samt en Rosakvarts lommesten