Chakra sten lommesten

Brug farver til chakrahealing.

Ved at lære at heale dine chakraer med farver kan du gøre en aktiv indsats for at holde hver eneste del af dig selv i topform!

Farver er din vigtigste indgang til at se og genkende alting omkring dig i verden. De forskellige frekvenser, som farverne svinger med kan også hjælpe dig til at forstå kraften i den energi der gennemstrømmer alle livsformer på denne planet.

Gå dine chakraer igennem med jævne mellemrum og tjek, at energihjulene drejer ubesværet og ikke er blevet træge. En måde at bedømme dine chakraers tilstand på er ved at gå i meditativ tilstand.

Luk øjnene og tag nogle dybe vejrtrækninger mens du tillader roen at brede sig i dig. Fokuser dernæst på dine chakraer et for et- start med rodchakraen.

Mærk efter hvordan dit chakra har det og visualisere enten dets egen farve eller den komplementære hvis du fornemmer det er ude af ballance. Gå chakraerne igennem og harmoniser dem hver især i denne rækkefølge; rod – hare – solar plexus -hjerte – hals – pande og til sidst kronechakraet.

Chakra-meditation fokuerere på kroppens 7 grundlæggende energicentre, chakraer. Formålet er at skabe balance i disse centre og hermed booste energien, styrke immunforsvaret og reducere stress. De 7 chakraer findes i en lodret bane fra issen til bunden af din rygsøjle, og de har alle hver deres farve g betydning. Når du meditere på de 7 chakraer følger du dem fra toppen en af gangen.

Du trækker vejret dybt og roligt gennem næsen o g prøver at tømme hovedet for tanker. Meditationene varer ca 30 min med 3.4 minutters fokus på hvert chakra,

1. Rod chakra farver

Rød er Rod chakraets farve, også kendt som Muladhara. Dette chakra findes nederst på rygsøjlen og sørger for at holde os nede på jorden, samtidig med at det forbinder os med de universelle energier.

Dette er det første chakra for enden af rygsøjlen. Det giver jordforbindelse, tillid, tilhørighed og formindsker mistillid.

Ædelsten der hjælper Rodchakraet: agat skiver, tigerøje, jaspis (poppy og rød), røgkvarts, rosenkvarts , blodsten (hæmatit), rubin.

2. Hara chakra farver

Orange er Hara chakraets farve, også kendt som Svadhisthana. Chakraet findes under navlen, tæt ved kønsdelene. Det er forbundet med de seksuelle organer og det reproduktive system.

Ved at åbne dette chakra frigøres frugtbarhed og kreativitet. Det stimulerer seksualitet og følelser.

Ædelsten der hjælper Harachakraet: citrin, rutilkvarts, karneol, gylden topas, månesten.

3. Solar Plexus chakra farver

Gul er Solar Plexus chakraets farve, også kendt som Manipura. Dette chakra findes i maveregionen og er tilknyttet til organer og muskler i dette område.

Chakraet repræsenterer vitalitet og vilje. Når det er åbent, så hjælper det folk med at finde deres indre styrke. Det gør drømme og mål til virkelighed.

Ædelsten der hjælper Solar Plexus chakraet: topas, rav, citrin, gul calcit.

4. Hjerte chakra farver

Grøn er hjerte chakraets farve, også kendt som Anahata. Chakraet findes i midten af brystregionen og er forbundet med hele området, hjertet, lunger, kredsløbssystemet og nerverne omkring hjertet.

Chakraet forbinder den fysiske verden med den åndelige verden. Ved at åbne dette chakra får man mulighed for at elske mere, få mere medfølelse og empati.

Ædelsten der hjælper Hjertechakraet: smaragd, turmalin, aventurin, malakit, rosenkvarts , rhodonit, rhodochrosit.

5. Hals chakra farver

Blå er hals chakraets farve, også kendt som Vishuddha. Dette chakra findes i halsen og er tilknyttet hals, nakke, hænder og arme. Det er forbundet med tale og hørelse, og tilskynder åndelig kommunikation.

Dette chakra kan forbedre clairvoyance og mere specifikt clairaudience, når det åbnes.

Ædelsten der hjælper Halschakraet: turkis, akvamarin, lapis, sodalit, kvarts, angelit, aqua aura.

6. Pande chakra farver

Indigo er pande chakraets farve, også kendt som Ajna. Chakraet er placeret øverst på hovedet.

Det er vores forbindelse til den universelle ubevidsthed. Åbning af chakraet kan give klarsyn, intuition, integritet og mindske følelsen af fortvivlelse.

Ædelsten der hjælper Pandechakraet:  månesten, fluorit.

7. Krone chakra farver

Lilla er krone chakraets farve, også kendt som Sahasrara. Dette chakra findes på toppen af hovedet og er tilknyttet den øverste del af hovedet, nervesystemet og hjernen. Det repræsenterer rene tanker.

Chakraet forbinder os med den uendelige bevidsthed. Ved at åbne det kan man få adgang til en dybere åndelig forståelse.

Ædelsten der hjælper Kronechakraet: perle, hvid kvarts, bjergkrystal.

 

 

Chakra sten