fuldmåne

Fuldmåne

Fuldmånens lys og energi er en kraftfuld vibration fra universet, der trækker i krystallerne, der ligger på jorden. Med fuldmånes intense healende og feminine energi, skabes en synergi, hvis vibrationer og frekvenser er langt højere end den ‘gamle’ energi i krystallerne.

Har du givet dine krystaller et fuldmånebad?

Krystaller og halvædelsten absorberer og husker energi, og det er derfor vigtigt at du renser dem, altså renser ENERGIEN i dem. Når du renser dine sten og krystaller kan de bedre hjælpe med at holde og støtte de positive intentioner, som du indkoder i dem.

I en normal hverdag er vi omgivet af og indeholder både positiv energi (kærlighed, omsorg, flow, lethed osv) og negativ energi (bekymring, frygt, sygdom, stress osv.). Hvis du forestiller dig, at din krystal står der og absorberer alle de følelser, stemninger og energier, som er i din dagligdag, er det måske lettere at se, at de gerne vil have et bad med jævne mellemrum.

Det er heldigvis både let og sjovt at give krystaller en omgang energirens.

Den mest enkle metode til at rense en krystal er at holde den under rindende vand. Forestil dig, hvordan vandet renser al tung og negativ energi væk, og se din krystal blive fyldt med hvidt eller gyldent lys. Hvis du bor i nærheden af en kilde kan du rense dine sten der, det er virkelig en smuk proces.

Månens feminine power renser dybt og oplader smukt

Jeg syns selv, at fuldmånen er et rigtig godt tidspunkt til at krystalrens. Det føles ekstra powerfuldt at samle mine sten og lægge dem ud i det klare månelys. Efter sådan en nat stråler de med en særlig glød, og det er et perfekt tidspunkt at oplade dem med månedens mine intentioner og visioner.

Husk at tage dine smykker med krystaller og sten med i rense-processen. Krystalsmykker, vedhæng med sten, malas og yogaarmbånd opsamler, gemmer og udsender energi på samme måde som de rå eller polerede sten. Her skal du lige være opmærksom på de andre materialer i dine smykker, især hvis du lægger dem udendørs hvor regn og fugt kan påvirke smykket.

Pas på med at rense disse krystaller og sten med vand – eller i regn og vådt vejr.

Nogle sten og krystaller bliver ødelagt eller misfarvede af vand. Det gælder særligt den porøse Selenit, – og selenit behøver slet ikke energirens, da den er selvrensende. Ørkenroser kan heller ikke tåle vand.

Der er sten, som indeholder mineraler og derfor kan ruste eller blive misfarvede af at ligge i vand. Derfor vil jeg ikke anbefale at du lægger disse sten ude, hvis der er udsigt til regn. Læg dem evt. under et halvtag, i et drivhus eller i vindueskarmen i månelyset.

Sten som ikke har god af at ligge i vand: Malakit, Lapis Lazuli, Hæmatit (blodsten), Calcit, Onyx, Turkis, Opal, Tigerøje, Labadorit og Agat.

Sten som er helt klar til vand: Bjergkrystal, Røgkvarts, Citrin, Aventurin og Jade, samt Rubin, Safir, Diamant og Smaragd.

Sådan kan du rense krystaller og sten ved fuldmåne –

Step by step Saml dine krystaller, sten og krystalsmykker med respekt og nærvær.

Jeg har en kurv, som jeg bruger til det, og så går jeg rundt i huset og samler de smukke skabninger ind.

Tjek vejrudsigten hvis du har en have eller altan, hvor du kan lægge dine sten til fuldmåne opladning. Er der udsigt til regn eller tåge skal du sortere dine sten. Se ovenfor. Det absolut mest powerfulde sted til fuldmånebadet er direkte på jorden, så jeg lægger alle mine bjergkrystaller og andre vand-tålende sten direkte i græsset.

De andre sten lægger jeg på et bord, med et klæde som underlag, så de ikke ligger for fugtigt. Er der regn i luften kommer de ind under et halvtag. Hvis du ikke har mulighed for at lægge dine sten udendørs fungerer det også fint i en vindueskarm, som vender mod syd, sydøst eller sydvest. Det gør ikke noget, at er er overskyet. Månens energi er lige så kraftfuld uanset vejret.

Læg stenene smukt ud, gør det gerne til et lille ritual. Følg dit hjerte og din intuition. Måske du føler dig inspireret til at lægge stenene i et mønster, et krystalgitter, eller på et særligt klæde, som betyder noget for dig. Husk at dine sten mærker din energi og din intention, og din kærlighed og dit nærvær healer.

Lad det hele ligge natten over, hvis du har en beskyttet have eller altan. Hvis du ikke er tryg ved at forlade dine smukke venner vil nogle timer i aftenmånen også være super effektive.

Når dine sten, krystaller og krystalsmykker er rensede og opladede af den smukke måneenergi er det tid at indkode dem med din intention for den kommende måned. Måske du vælger kun at oplade en eller nogle få sten, som du vælger at bruge denne måned. Giv også dine yndlingssmykker en opgave, et ønske, en vision eller en intention. Stenene arbejder for dig.

Sig tak. Send din taknemmelighed til Moder Jord, til vores skønne måne, til Universet, til dig selv (fordi du tager aktiv del i at skabe en smukkere og mere kærlig verden).

 

Hvorfor påvirker fuldmåne?

Der er altså ingen bred enighed om, nøjagtigt hvilken effekt månen har, men trods alt en konsensus om, at der er en effekt. Månen påvirker desuden ikke kun søvnen. Langt tilbage i historien optræder begrebet ‘månesyge’ som en form for forklaring på ellers uforklarlig opførsel og hændelser ved fuldmåne.

Hvorfor påvirker fuldmåne?

Der er altså ingen bred enighed om, nøjagtigt hvilken effekt månen har, men trods alt en konsensus om, at der er en effekt. Månen påvirker desuden ikke kun søvnen. Langt tilbage i historien optræder begrebet ‘månesyge’ som en form for forklaring på ellers uforklarlig opførsel og hændelser ved fuldmåne.

Hvornår er det nymåne?

Det tager 29,53059 dage for Månen at gennemgå sine fire faser. Det betyder, at vi har nymåne mindst én gang om måneden. Den næste nymåne i Danmark er den 7. september 2021.

Hvad symboliserer fuldmåne?

Fuldmånen forbindes bl. a. med varulven, med trance og seksualitet. Ordet måned kommer af måne og betyder egentlig den tid, det tager Månen at fuldføre et omløb om Jorden.

Hvad hedder de 4 månefaser?

Billedresultat

Månens Faser
  • Nymåne (1) – Månen står mellem Solen og Jorden.
  • Tiltagende Måne (2–4) – synlig om aftenen.
  • Fuldmåne (5) – Jorden står mellem Solen og Månen.
  • Aftagende måne (6–8) – synlig om morgenen.
  • Halvmåne – tiltagende (3) eller aftagende (7)

 

Læs mere her om fuldmåne wikipedia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *