Healing med krystaller

Sådan healer du med krystaller

Udnyt krystallernes magiske vibrationer til blidt og nærsomt at heale krop og sjæl. Krystaller består af mineraler og udgør derfor en del af den jord vi alle tilhøre. Deres fantastiske farver skyldes den særegen sammensætning af molekyler i krystallerne samt den energi, de udsender når disse molekyler vibrerer. Energivibrationerne kan udnyttes og tilpasse din energikrop eller sjæl – og anvendes til at korrigere ubalancer på det fysiske plan der kan forårsage sygdom og lidelse.

Helbredende strøg med krystaller

For at styrke og kanalisere de naturlige energier der finder omkring dig, kan du holde din krystal i hånden og forstille dig, at gyldent lys bevæger sig op nede fra jorden, gennem dine fødder op gennem din krop ind i dit hjerte ud gennem armene og ud i dine hænder for der´at blive samlet via den krystal du holder.

Ret derpå lyset mod det område i kroppen der har brug for healing. Du kan også gnide krystallen mod området for at hjælpe med at fokusere energien.

Anvend healingstave

Mange krystalhealere bruger krystaller til at fokusere og dirigere energi til deres klient. De fleste healingstave består af bjergkrystal eller selenit feks Snoet selenitstav som er gode almen healing sten, men stavene kan består af  hvilken som helst krystal. Den ene ende af staven er spids eller begge spidse og eller rund i den ene ende.

Kanalisering af healende energi stave er især anvendelige til at kanalisere healende energi fra en person til en anden. Når staven rettes mod en bestem chakra (læs mere her: De 7 chakra farver samles energien som en linse og der strømmer energi ind i chakraet, som derved stimuleres.

Brug olie og en healingstav

Aromaterapiolier anvendes ofte sammen med krystaller. En lille poleret krystal eller den runde ende af en stav kan bruges til at massere helbredende olier på pulspunkterne hvorved krystallens egen helbredende kraft forøges. Prøv feks denne her : Fransk lavendel Goloka

Øvelser med krystalhealing

Brug disse enkle øvelser med krystalhealing til at omgive din krop og sjæl med de blødgørende vibrationer som dine krystaller afgiver.

Krystaller til massage

Gnid med blide massagestrøg en krystal mod det område af din krop der har brug for healing mens du samtidig i dit sind retter opmærksomhed mod området. Dette er meget effektivt og især runde ovale krystaller er gode til formålet.

Akupressurpunkter

Brug en lille spids healingstav til blidt at trykke på dine akupressurpunkter. Dette har en dobbelt effekt, selve trykket hjælper med til at fjerne blokeringer i din krop samtidig med at krystallens healende energi sendes direkte til de områder der har brug for det.

Akupunktur ring

Akupunktur ring er en lille ring, der er udviklet til at massere dine fingre. Ringen trilles over ømme fingermuskler, så blodgennemstrømningen øges og smerterne lindres se den her: Akupunktur ring

Akupunktur ring er for fingrene, hvad hovedbundsmassage er for hovedet. En salig oplevelse, der løsner spændinger i fingrene og som kan foretages overalt; i bilen, i sofaen eller i pauserne i forbindelse med klatring.

Akupunktur ringene bruges til fingermassage, ved at rulle den op og ned ad fingrene en efter en, stimulleres meridianerne der løber ud i fingrene.

Med en akupressur ring kan alle udføre selvbehandling af fingrene, der giver overraskende resultater. Den kan anvendes til mange formål.

Let at have med i lommen, så du har den med hvis du for eksempel sidder ved et møde hvor du er nødt til at blive siddende, men er motorisk urolig og har lyst til ellers at rejse dig.

Mange neglebidere bruger den også for så fortager man sig noget andet og lader neglene være 😀 så en lille afvæningsteknik. Man kan faktisk bliver afhængig af at bruge den men den skader ingen steder.

Den fremmer koncentrationsevnen og letter dermed indlæringen. Anvendes også i psykiatrien til både børn og voksne, som en strategi til at få lidt mere ro i kroppen, og som en afledning ved tankemylder eller angst.

Udover at være en del af gammel kendt Kinesisk Medicin, kan akupressur ringen også anbefales til børn, som har uro i kroppen. Hjernen sanser fingrene, hvilket stimulerer ro, nærvær og afslapning.

Har du spændinger nakke, skuldre eller underarme er ringen super at bruge. Også til hævede fingre er der god effekt. Generelt stimulerer du bindevævet, muskulaturen og ikke mindst cirkulationen i fingrene.

Se alle de unikke krystaller her : unikke krystaller

Læs mere her: wikipedia