Hvid salvie røgelse

Hvid Salvie røgelse

Hvid  Salvie røgelse er en af nok verdens ældste metoder til renselse, og er helt fantastisk til krystaller. Udover at gammel eller negativ energi løsrives, er metoden ganske harmløs og kan bruges til alle krystaller og sten samt i dit hjem.

Rens dit hjem med røgelse – åbne dine vinduer og start foroven hvis du har 2 plan. Gå til det bagerste rum tænd salvien med et sojalys.

Gå rundt i lokalet og sig/tænk feks jeg beder alle dårlige enegier om at forlade dette rum  og fyld det med glæde og kærlighed. Vil du renser dit hjem så brug en   Fjer til røgelse  til at fordele røgen.

Ved krystaller skal røgen kommer på alle sider af din krystal – det er røgen der er vigtig, ikke ilden i røgelsen. Brug en   Fjer til røgelse  til at fordele røgen.

Når du renser med hvid salvie, så gør det gerne udenfor eller åben et vindue, så energien, du ikke ønsker, kan forsvinde ud.

Fuldmånens magiske energi og healende stråler, er perfekt til at rense dine krystaller og sten med.

Kan dine krystaller endda komme udenfor på jorden, og bade i månens klare skær, så er det bare med at få dem derud.

Krystallerne kan også sagtens ligge i vindueskarmen, da glasset er ingen forhindring for månens lys. Opbevar også gerne dine krystaller i glasskåle men bland ikke alle krystaller sammen da energierne på forskellige sten kan modarbejde hinanden.

Igen, er dette en metode, der er sikker at bruge for alle krystaller og sten – især hvis de ligger i vindueskarmen, da ikke alle krystaller tåler nattens fugtighed eller regnen udenfor, feks selenit og ørkenrose kan ikke tåle vand –  Selenit klynge 2222g

Ha´en dejlig dag

Pilos

Du kan se videoer på min kanal på YouTube : Pilos YouTube kanal

Følg mig gerne på Facebook : Facebook Pilos