Klynger og geoder

 

Klynger og geoder

Her finder du nogle af de mest energirige krystaller: Klyngerne.

Klyngerne spreder intenst energierne ud i hele rummet, og fremstår smukt som Moder Natur skabte dem.

Krystallernes energi.

Det er blevet populært at anvende sten og krystaller i indretningen. Foruden at være dekorativ og smukke at se på, så har de en masse positivt at bidrage med. Hver krystal og sten har nemlig sine helt egne, særlige vibrationer, energier og egenskaber, der , menes at kunne støtte og virke healende både på det fysiske, det følelsesmæssige og det åndelige plan og feks være med til at rette op på eventuelle ubalancer.

Sten krystaller virker ved deres blotte tilstedeværelse og ved at anbringe krystaller rundt omkring i dit hjem kan du præge rummets stemning og stimulere tilstrømingen af positive og beskyttende energier i den forskellige rum i huset.

Når du indretter med krystaller

Når du indretter med krystaller, er det godt at være opmærksom på at visse krystaller har særlige gode egenskaber  til de forskellige rum, fordi hvert rum forbindes med hver sin aktivitet feks giver det bedre mening at placere krystaller med intentioner for høj kreativitet og produktivitet i køkkenet end i soveværelset. Ametyst kan være med til at sprede en blid og kærlig stemning og sikre din nattesøvn i soveværelset. Det vil være godt med en brun tigerøje i arbejdsværelset for at fokusere energien, øge koncentrationen og skabe en vågen stemning.

Tilbage til forsiden her – Forsiden af shoppen

Viser 1 resultat

  • Geode æg

    Geodeæg

    59,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.