Æteriske olier

Æteriske olier

Det tyske firma Primavera er verdens førende producent af æteriske olier. Ingen anden producent i verden tilbyder så mange forskellige æteriske olier i så høj kvalitet. Så godt som alle olier er fra vildtvoksende eller fra økologiske planter, heraf er mange oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet. Primavera anvender de mest skånsomme udvindingsmetoder og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet.

Cirka 15% af alle planter i naturen indeholder æteriske olier. Disse olier tjener forskellige formål for de enkelte planter. F.eks. danner lavendel-planter et beskyttende og kølende mikroklima omkring sig i middagsheden ved hjælp af æteriske olier. Olierne lagres i forskellige plantedele alt efter deres formål for planten. Hos citrus-frugter lagres de f.eks. i frugternes skal, hos rosen i blomsterne, hos vetiver i plantens rødder osv. osv.

De æteriske olier finder anvendelse i f.eks. massageolie, hudpleje og til at bringe naturlige dufte ind i hjemmet. Nogle duftolier fremmer koncentrationen i forbindelse med studier, andre virker smertelindrende og afslappende hos tandlægen og atter andre virker nartuligt rensende ved rengøring og desinficerende i forkølelsessæsonen.

Tilbage til forsiden her- Forsiden af shoppen

Viser 1–12 af 16 resultater

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.

                     Køb for 1000 kr

Få en gratis gave til en værdig af 179 kr