Aromaterapi lamper

Aromalampe med lotusblomst

Magien i aromaterapi

Aromaterapi kan bruges til flere velgørende formål, der kan skabe en følelse af velvære i både krop og sind. Med de aromatiske duftlamper kan du fylde dit hjem eller dit kontor med opløftende eller afslappende dufte fra de æteriske olier, du holder mest af. Duftlampen opvarmer ganske langsomt den æteriske olie fra væske til damp, der nænsomt føres ud i rummet og har en positiv virkning på både sind og nervesystem. 

Brug af aromatiske duftlamper er en let og hurtig metode, hvorpå du kan skabe en dejlig duft og stemning i dine omgivelser. Aromaterapilampen skaber med sin fantastiske duft en helt særlig atmosfære i dit hjem, og den specifikke æteriske olie, du har valgt, kan også bruges ud fra dens terapeutiske virkning. Prøv for eksempel lavendelolie, der med sin milde blomsterduft har en afslappende og beroligende effekt, og som også med forstærke andre oliers effekt. Eller prøv en citronolie, der med sin friske og sommerlige citrusduft har en opløftende og opkvikkende effekt og går godt sammen med pebermynte. 

Velvære overalt

Duftlamper kan anvendes overalt, hvor du ønsker en særlig stemning og velduft, hvad end det er derhjemme eller på kontoret. De kan give dig fornyet energi og hjælpe dig med at slappe af efter en hård dags arbejde. Med lampernes og de æteriske oliers subtile virkning egner de sig bedre til at højne dit humør og til at skabe afslappende stemning end til decideret at helbrede eller fokusere din koncentration ved meditation. 

Sådan virker duftlamper

Når vi kan lugte og dufte forskellige ting, skyldes det de bittesmå molekyler, der befinder sig overalt i luften. Vores receptorer i næsen genkender de små molekyler, når vi indånder dem, og informationen føres via nerverne til hjernen. Det er også netop i visse dele af hjernen, hvor følelser, adfærd og hukommelse sidder, og det er derfor, duftmolekylerne også kan have en indvirkning på sindet. Duftmolekylerne opløses i vores blod, og det tillader de aktive egenskaber i at virke.

Duftlamper opvarmer den eller de æteriske olier, og med opvarmningen bliver hastigheden, hvormed olien fordamper, fremskyndet. Det betyder, at duftmolekylerne hurtigere føres ud i rummet og kan have en positiv effekt på krop og sind. 

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud
  Goloka Frish mint

  Fresh mint Goloka

  49,00 DKK 29,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Sort ugle til aromaterapi

  Sort ugle til soyavoks

  119,00 DKK 79,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  aromalampe LOVE

  aromalampe LOVE

  29,00 DKK 19,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.