Drømmefanger

drømmefanger

Drømmefanger

En drømmefanger er en smuk og spirituel genstand, der kan følge dig hele livet.
Drømmefangerens smukke historie udspringer fra indiansk mytologi.

Sov godt med en smuk drømmefanger

En drømmefanger er ikke bare en dekorativ og stilfuld uro. Drømmefangeren siges nemlig at have en positiv effekt på dine drømmes kvalitet, og ifølge mytologien filtrerer den de onde drømme fra de gode og kasserer de ubehagelige mareridt, der kan plage dig i nattens mørke. De gode drømme får derimod fri passage, så du kan sove dejligt.

Mytologien bag drømmefangeren

Drømmefangeren stammer fra indianerne i det østlige USA, og den smukke mytologi bag er fortællingen om drømmenes store betydning. Indianerne havde en urokkelig tro på, at vores drømme er fyldt med mening og indsigt. De var dog også bevidste om, at natten bød på både gode og onde af slagsen, og her hjælper drømmefangeren os med at holde på de gode idéer og energier og filtrere de dårlige fra. De onde drømme bliver fanget i drømmefangerens net, og ved solens opstigning vil de fordampe gennem midterhullet. På den måde beskytter drømmefangeren den sovende, og den sørger samtidig for at ingen vigtige drømmebudskaber går tabt.

Dekorative drømmefangere

Med en drømmefanger fra Pilos spirituelle univers kan du beskytte dig selv eller dit barn mod de onde drømme. Det er en både utroligt smuk og spirituel genstand, der kan følge dig hele livet. Uanset størrelsen og farven på drømmefangeren, og hvad end den er i bohemestil, macrame, med fjer, perler eller ametyst, så er den bygget op på samme traditionelle måde. Som en ring med spind af tråd tilføjet forskellige dekorative og energifyldte elementer som fjer eller krystaller. 

Udover at beskytte dig mod dårlige energier, der skaber onde drømme, er drømmefangeren et dekorativt indretningselement, der passer ind i langt de fleste hjem. Køb den til dig selv, dit barn eller som en kærlig gave til en, du har kær. Drømmefangeren pynter også smukt og stilfuldt andre steder end på soveværelset, for eksempel i stuen eller på altanen. I vores store udvalg af drømmefangere er der ganske sikkert mindst én, der falder i din smag.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.