Tarotkort- Englekort

Tarotkort

Tarotkort- Englekort – Tatatkort – Tarrot

Kært barn har mange navne, og ja du læste rigtigt der er stavefejl i titlen og hvorfor nu det?

For det viser sig at det er en meget udbredt stavefejl i søgninger på tarotkort, så for at hjælpe både Google og de mennesker som søger efter:

 • tarrotkort
 • taratkort
 • tarat kort

ikke søger forgæves, uden held med at finde produkterne, har vi valgt at inkludere de enkelte fejl.

Tarotkort og englekort

Hvordan skal jeg prioritere i mit arbejdsliv? Hvordan finder jeg kærligheden? Hvorfor kan jeg ikke tabe mig? Hvad end du står med et af disse spørgsmål, et helt fjerde spørgsmål eller over for en skillevej og et dilemma, så kan tarotkort eller englekort hjælpe dig. Med tarotkort kan du få et godt råd og et blik ind i din fremtid, så du føler dig bedre forberedt til at tage de rigtige beslutninger i livets spørgsmål angående for eksempel karriere, kærlighed og meget mere. Kortene kan bruges på dig selv eller på en af dine nærmeste, så du med kortene kan gøre dit for at hjælpe godt på vej ved den store eller lille problemstilling, din kære står overfor.

Tarotkort og englekort er populære værktøjer til spirituelle rejser. De guider dig på vej og åbner muligheder for blandt andet path working, øget selvindsigt og meditation, og tarotkort er ydermere et yndet redskab til divination.

Hvordan er tarot bygget op? 

Tarotkortene vejleder den, der får lagt kortene, og vejledningen kan fortælle noget om fortid, nutid og fremtid. Et sæt tarotkort består af 78 kort med flotte og farverige illustrationer, der kan se forskellige ud fra sæt til sæt, men altid har samme betydning. Derfor behøver du heller ikke låse dig fast til et enkelt sæt tarotkort. Fordi strukturen altid er den samme, kan du sagtens skifte mellem flere sæt. 

Tarotsættet er inddelt i Den store Arkana og Den lille Arkana, der betyder henholdsvis “Store hemmeligheder” og “De små (hverdags)hemmeligheder”. 

Den store Arkana

Den store Arkana – store hemmeligheder – består af 22 kort, der også er kaldt trumferne. Disse kort repræsenterer alt det, vi som mennesker kommer igennem i en livscyklus. Nogle af kortene repræsenterer arketyperne, for eksempel moderen og faderen, den spirituelle læremester og lederen. 

Derudover står kortene i Den store Arkana for de grundlæggende, dybe energier, vi kan have med os fra tidligere liv, og livslektier, vi skal lære.

Den lille Arkana

Den lille Arkana består af 56 kort og er inddelt i 4 kulører: Stokke, Sværd, Bægre og Mønter. Kulørerne har følgende betydninger:

 • Sværd: Det mentale, tankerne.
 • Bægre: Det emotionelle, følelserne.
 • Stokke: Intuition, handlekraft, din indre styrke, kontakten til dit højere selv.
 • Mønter: Det materielle, din hverdag.

Hver kulør består af kortene Es til 10, samt hofkortene.

Et til 10 er de udfordringer og glæder du møder i hverdagen, samt de ressourcer du indeholder. Hofkortene består af prinsesse, prins, dronning og konge og de fortæller om et givent stadie du er på i forhold til det, der spørges om. De kan også repræsentere bestemte personer i dit liv eller noget, du skal hjælpe en anden person med.

Læs meget mere her : Tarotkort – hvordan?

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud
  sort tarot pose

  Pung til tarotkort sort

  89,00 DKK 69,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Triple moon træ box

  Triple moon træ box

  149,00 DKK 99,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Livet elsker dig

  Livet elsker dig Louise Hay

  239,00 DKK 179,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Archangel Power tarot cards

  Archangel Power tarot cards

  269,00 DKK 199,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.