Unikke krystaller-

Unikke krystaller- Ægte krystaller

Unikke krystaller som rosakvarts Ametyst Bjergkrystal og mange mange flere, er dem hvor man bare måber – dem som har en god størrelse, dem som er store, dem som er så unikke at de fortjener en kategori for sig selv.

Unikke krystaller har man stående til pynt i stuen – soveværelset eller lige præcis hvor du vil have dem. De er fuldstændig unikke og man kan blive ved med at kikke på dem. De leveres alle i super fantastisk kvalitet som jeg kan stå inde for.

Det er blevet meget in at bruge ægte krystaller med i indretning, hvor de samtidig er utrolig smukke men også skaber god energier i hjemmet. Når du indretter med ægte krystaller, får rummene nemlig en bestemt energi, da alle krystaller har hver deres smukke og unikke energi og egenskaber. Krystallerne kan derfor påvirke rummets stemning og dit fysiske, mentale og åndelige helbred ved blot at være tilstede.

Der findes mange forskellige krystaller og sten og de kommer i næsten alle former og farver. Krystaller og healende sten stammer fra naturen og er skabt ud fra forskellige former for væske, hvor ændringer i temperatur og tryk er med til at danne krystallen til det faste stof som vi kender fra de smukke sten.

Pilo´s har allerede et stort udvalg af ægte krystaller og der kommer flere og flere – har du et specielt ønske så lad mig gerne høre og jeg vil undersøge hvad jeg kan få til lige netop dig.

Der er magiske Rosakvarts – Bjergkrystal – Ametyst – Dreamstone – Røgkvarts osv osv

Tilbage til forsiden her- Forsiden af shoppen

unikke krystaller hos Pilos

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud
  rå rosakvarts

  Rosakvarts rå

  18,00 DKK 10,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  bjergkrystal tårn

  Bjergkrystal tårn

  499,00 DKK 375,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Celestin stavCelestin stav

  Celestin stav

  399,00 DKK 249,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  rosakvart tårn

  Rosakvarts tårn 326g

  499,00 DKK 249,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.