Ægte krystaller

Indret med krystaller

Ægte krystaller pynter i alle hjem

Brug unikke krystaller i dit hjem. Læs her om hvilke krystaller som bringer ro og positiv energi i dit liv og i dit hjem. Krystaller er ikke kun smukke og dekorative pyntenips. De smukke krystaller i mange nuancer har deres helt egen energi og vibrationer som kan være med til at skabe god og positiv energi i dit liv samt harmoni og ro i dit hjem.

Krystaller i din stue

Jeg elsker rosakvartsametyst og bjergkrystal og helst sammen, mere kærlighed – ro – harmoni – balance fås ikke og så er jeg bare vild med de farver sammen.

Se feks denne her 😀 Rosakvarts tårn 486g  eller den her 😀  Bjergkrystal klynge 704g

 

Rosakvarts er en blid krystal der bringer ro og positiv energi i dit liv. Den rosa krystal er den ultimative kærlighedskrystal, der lære dig at elske dig selv og dine omgivelser som de er.

Den skaber harmoni og renser både sind og krop for negative energier og derfor egner den sig godt til et rum hvor du har ro i sjælen og lader dig op. Denne krystal siges at skabe en følelse af fælleskab og kærlighed mellem mennesker, den er ligeledes også fantastisk i dit soveværelse.

Unikke krystaller

Rosa kvarts tårn og Bjergkrystal klynge.

Ametyst skaber tillid – visdom – selvtillid. Ametyst symboliserer tillid. Den renser og beskytter mod dårlig energier og siges at forbedre ægteskabelig lykke. Ametyst virker rensende på krop og sind, den virker mod frygt og lægger en dæmper på stress og den er fantastisk og super effektiv som meditationssten da den symbolisere tillid og tro samt skaber mental ro-

Læs evt om meditation her:  Balance med meditation.

Ametyst i soveværelset er også fantastisk da den anbefales på det stærkeste mod mareridt og søvnløshed. Ametyst er en rigtig drømmekrystal og den giver klarhed i dine drømme.

Vintersolhverv-sol-pilos

 

En tanke om “Krystaller i din indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *