Kundeklub hos Pilos

Kundeklub hos Pilos Spirituelle Univers er en fordelsklub med eksklusive rabatter til dig.  Kundeklub hos Pilo´s er gratis for dig og du kan når som helst fravælge dette.

Du vil modtage info når der er gode tilbud – nye vare ( ikke fordi jeg får en ny duft 😀 ) samt når der er konkurrencer på min side på Facebook.

Når jeg køre gode tilbud vil der som ofte være 6 el 12 af varen og den bliver lagt på hjemmesiden, er du medlem får du det at vide først.

Rabatkoder er kun til jer medlemmer – man får 10% når man tilmelder sig, men du vil så efterfølgende modtage i din indbakke når ånden er over mig 😀 .

Et hjertevarmt univers fyldt med spiritualitet og æstetik.

Er du stresset og travl, og trænger du til at mærke dig selv og finde din indre ro? Så er du kommet til det rette sted.

Jeg er Pilo, og jeg har bygget dette univers op for at skabe et rum for balance, fred og positiv energi. Det handler om at fordybe sig i det spirituelle, det skønne og smukke.

Nu er det din tur til at gå på opdagelse her i mit univers. Jeg er glad for at du er her, og kom gerne med input hvis du har en ide.

Meld dig ind i kundeklubben her – Tilmeld dig kundeklubben

Har du handlet med mig ville jeg blive lykkelig for en anmeldelse på min side Pilo´s Spirituelle Univers på facebook – følger du mig ikke kan du gøre det her 😀 –

https://www.facebook.com/pilosspirituelleunivers/

Glæder mig til at give dig gode tilbud og tips og små historier.

Tanker til dig fra Pilo´s

Tilbage til forsiden her ;- Forsiden af shoppen

røgelsesholder