Lykkemønter

Lykkemønter 

Lykkemønter er meget populære og også meget effektive når det gælder om at tiltrække held fra både himmel og jord. Firkanten i midten af mønten er jordens Chi, mens cirklen repræsenterer himlens Chi (vital energi). Fusionen af himmel og jord bringer fremgang, held og lykke. Mønterne er lykke bringere, der tiltrækker velstand.

Mønterne aktiveres med et rødt bånd, som symboliserer Yang energien, der er den aktive, igangsættende og udadfarende energi. Yang siden på mønterne skal vende opad, det er den side med de fire kinesiske bogstaver, siden med to bogstaver er Yin siden. Husk, det er den røde yang tråd, der aktiverer mønterne, alene har de ingen Feng Shui betydning.

Du kan sagtens bruge reproduktioner, da det ikke er møntens alder, der er afgørende, dens styrke kommer fra formen. Forkæl en veninde med Feng shui lykkemønter.

Princippet i Fengshui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser. Man bliver påvirket af omgivelsernes og universets energier, og disse kan enten være gavnlige eller skadelige. Ved hjælp af Fengshui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse.

Der eksisterer mange retninger inden for Fengshui, men disse kan principielt opdeles i to skoler, nemlig en asiatisk og en vestlig. Den første er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige Feng Shui er en fusion af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Fengshui.

Ifølge Feng Shui bringer lykkemønter held i pengesager at have dem i tasken, pungen eller dér hvor man opbevarer sine værdier.

Yin og yang, i kinesisk religion tilværelsens fundamentale modpols- og samspilsprincip. Yin (“mørke”) er det kvindelige, tunge, kolde, natten, vinteren, det animalske, jordiske, døden. Yang (“lys”) er det mandlige, lette, varme, det individualitetsgivende, dagen, sommeren, det himmelske, livet.

Pilo´s Spirituelle Univers er fyldt med lækre krystaller og smukke spirituelle ting. Brug dem i din hverdag eller som pynt. Følg mig på Facebook under Pilo´s Spirituelle Univers

Køb lykkemønter her : Lykkemønter

lykkemønter