Abeloneskal med røgelse og krystaller

179,00 DKK

Abeloneskal med røgelse og krystaller.

Husk at rense dine energier og få mere overskud.Alt er som bekendt energi. Du består af energi i bevægelse, og det samme gør tingene omkring dig.

Du er forbundet med det, du omgiver dig med, via din bevidsthed.

Du får — 1 Abeloneskal – 1 rosa kvarts -1 ametyst – 1 bjergkrystal – 1 salvie røgelse – 2 stk Palo santo

Er du medlem af kundeklubben så du får rabatkoder? – Læs mere her – https://pilos.dk/kundeklub-hos-pilos/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 333 Kategorier: ,

Beskrivelse

Abeloneskal med røgelse og krystaller

Abeloneskal bliver dannet dybt nede på havets bund. Den graver dybt ned i dine følelser og løsner op for dine spændinger. Abaloneskal virker healende og beroligende.

Abeloneskal får os bedre til at lytte til os selv, være i os selv og vores følelser hvilket giver mod og styrke. Den smukke skal styrker os i ansvarbeslutsomhedmod – og beskyttelse. Det er en østersskal og en meget smuk sten, der kan minde om en påfuglsten med dens mange farver og med et skær af perlemorens glimmer.

Denne skal bliver dannet dybt nede på havets bund. Den graver dybt ned i dine følelser og løsner op for dine spændinger. Prøv at bruge den i massageolie, den er bare god. Abelone virker healende og beroligende på f.eks. nervøsitet, forvirring og uro, den er derfor god til mennesker, hvor følelserne er i oprør.

Den vil hjælpe dig med at lytte bedre til dig selv og hjælpe dig med at komme på ret køl igen. Abelone giver dig mod og styrke til at arbejde med dine følelser.

Det er en sten som tiltrækker mange og den er fantastisk i fordybelse. Den dæmper din angst nervøsitet og spændinger.

Abeloneskallen er meget brugt til meditation. Regnbuespillet i stenen viser vejen til at finde sig selv og følge den rigtige vej i livet. Læs mere om meditation her – Meditation

Husk at rense dine energier og få mere overskud 🙏🙏

Sæt pris 179 kr

Du får — 1 Abeloneskal – 1 rosa kvarts -1 ametyst – 1 bjergkrystal – 1 salvie røgelse – 2 stk Palo santo

Alt er som bekendt energi. Du består af energi i bevægelse, og det samme gør tingene omkring dig.

Du er forbundet med det, du omgiver dig med, via din bevidsthed.

Det er derfor, det er en god ide at rydde op og give slip på det, som du ikke har brug for.

Du kan selv cleare energien med for eksempel

Røgelse
Æteriske olier
Visualisering af hvidt eller gyldent lys
Bøn om at dit sted bliver renset
Røgen fra tørret salvie

Sort Turmalin, Rosenkvarts og Ametyst er gode krystaller til at cleare energi. Feks – Rå turmalin 237g

Dine omgivelser kan støtte dig. De kan også dræne dig.

Rosakvarts’ energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket.

Rosakvarts er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret.

Røgelse

Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Det har en stærk indvirkning på følelserne. Den fine røg og de sødmefulde dufte kan bruges til at skabe en afslappende eller romantisk stemning til at rense luften i et rum og til at fjerne ubehagelige lugte. Duftenes berusende natur fremmer også meditation.

Når man brænder skal man huske at åbne vindurene og det er en god ide at brug feks denne gryde både til løs el bundet røgelse. Der er sand med til bunden.

Klynge af ametyst 436g

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.