Håndlavet Jade øjnemaske

149,00 DKK

Ædelstens øjenmasken kan hjælpe med at lindre træthed, mindske mørke rande og fremme søvn. Beroliger og afslapper ansigtets musklerKøb dem hos Pilos

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 41 Kategori:

Beskrivelse

Maskerne i jade er lavet af større krystaller, end de øvrige øjenmasker og har større mellemrum mellem krystallerne, og derved er de lidt mere klodsede. Effekten mod huden er stadig saliggørende. Tryk masken flad mod et bord eller lignende, før du lægger den i ansigtet, for en ensartet flade.

TIPS: Køb 2 og brug den ene over øjnene og den anden over mund og kæbe området. Du kan også lægge den på panden, brystkassen eller maven. Den store passer fint over brysterne, og kan eventuelt bæres under bh’en.

Håndvævet øjenmaske, vævet sammen af stærk, fleksibel tråd.
Brug denne vidunderlige øjenmaske til den ultimative
luksuriøse spa-oplevelse derhjemme.

★ Håndlavet, 100% naturlig ædelsten.
★ Ædelstens øjenmasken kan hjælpe med at lindre træthed, mindske mørke rande og fremme søvn.
★ Ædelstenens kølighed og tyngde støtter afhjælning af stress, reducerer hævede øjenomgivelser og rynker. Når du opbevarer masken i køleskabet, før brug, får du en ekstra dejlig følelse. Ædelstens-øjenmasken kan også lægges i varmt vand i et par minutter. Sørg for, at masken er tør og ikke for varm, når den lægger den på dit ansigt. Uanset om den er varm eller kølig, vil du opleve, at spændinger opløses og velbehaget brede sig.
★ Alle sten er unikke og vil variere fra dem, der er vist på billedet. Billedet er kun til din reference, natursten har farveforskel.

De vigtigste fordele inkluderer:

– Forbedrer blodcirkulationen

– Reducerer mørke rande og hævede øjenomgivelser

– Fremmer regenerering af cellerne

– Beroliger og afslapper ansigtets muskler

– Afhjælper frigivelse af toksiner

– Lukker porern

Hvis du vil have en mere intens oplevelse, kan du opbevare den i køleskabet efter brug og nyde de kølige krystaller mod huden.

Tips: Vend øjenmasken om og placer den over kæbeområdet for at
lindre spændinger og stimulere blodgennemstrømningen og
for at reducere forekomsten af ​​fine linjer i dette område. Du kan også lægge den på panden, brystet eller underlivet.Ja

Du får en lignende vist på billedet, så lad størrelse og farveforskel være tilladt, fordi alle sten er både naturlige og unikke.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.