Tilbud

Ægte tibetansk kobber armbånd sort

69,00 DKK 39,00 DKK

Ægte tibetansk kobberarmbånd

Dette ægte tibetanske kobberperles armbånd er ikke kun godt til helbredelse af smerter, men den indiske legende hævder at bære kobber også er kendt for sin åndelige styrke til at holde det onde og alle fjender væk, hvilket giver dig positivitet og rigdom. Det bærer meget styrke og giver gode resultater til de mennesker, der bærer eller bærer det. Så køb et kobberarmbånd online og bær det med det samme – bedre sent end aldrig.

Er du medlem af kundeklubben? Der er en del fordele at være medlem der 😀 –Kundeklubben

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 201 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ægte tibetansk kobber armbånd

Dette ægte tibetanske kobber armbånd er ikke kun godt til helbredelse af smerter, men den indiske legende hævder at bære kobber også er kendt for sin åndelige styrke til at holde det onde og alle fjender væk, hvilket giver dig positivitet og rigdom. Det bærer meget styrke og giver gode resultater til de mennesker, der bærer eller bærer det.

Så køb et kobberarmbånd online og bær det med det samme – bedre sent end aldrig. Et traditionelt tibetansk snoet healing armbånd fremstillet af hvidt metal, kobber og messing. Disse armbånd bæres for at forebygge sygdomme, for beskyttelse mod dæmoner og for at fremme helse og styrke.

Ægte tibetansk kobber armbånd måler 16-26 cm.

Princippet i Fengshui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser. Man bliver påvirket af omgivelsernes og universets energier, og disse kan enten være gavnlige eller skadelige. Ved hjælp af Fengshui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse.

Der eksisterer mange retninger inden for Fengshui, men disse kan principielt opdeles i to skoler, nemlig en asiatisk og en vestlig. Den første er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige Feng Shui er en fusion af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Fengshui.

Har du set det her?

ægte tibetansk kobberarmbånd

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.