Tilbud

Ægte tibetansk kobber armbånd

149,00 DKK 119,00 DKK

Ægte tibetansk kobber armbånd.

Dette ægte tibetanske kobber armbånd er ikke kun godt til helbredelse af smerter, men den indiske legende hævder at bære kobber også er kendt for sin åndelige styrke til at holde det onde og alle fjender væk, hvilket giver dig positivitet og rigdom.

Det bærer meget styrke og giver gode resultater til de mennesker, der bærer eller bærer det. Så køb et kobber armbånd online og bær det med det samme – bedre sent end aldrig.

Kom til forsiden her   https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 199 Kategori:

Beskrivelse

Ægte tibetansk kobber armbånd

Ægte tibetansk kobber armbånd er ikke kun godt til helbredelse af smerter, men den indiske legende hævder at bære kobber også er kendt for sin åndelige styrke til at holde det onde og alle fjender væk, hvilket giver dig positivitet og rigdom.

Det bærer meget styrke og giver gode resultater til de mennesker, der bærer eller bærer det. Så køb et kobber armbånd online og bær det med det samme – bedre sent end aldrig. Dine veninder vil elske denne guddommelige gave så forkæl en god veninde.

Bær dette smukke armbånd med stolthed – hold det i hånden under meditation når du beder om åndelig styrke og hjælp. Læs mere om meditation her – Meditation

Kobber armbånd måler 16-26 cm og vejer 6.5g.

Kobber er et natur produkt som forandre sig fra person til person som bægre det.

Dette her er også så fint Ægte tibetansk kobber armbånd

Et traditionelt tibetansk snoet healing armbånd fremstillet af hvidt metal, kobber og messing. Disse armbånd bæres for at forebygge sygdomme, for beskyttelse mod dæmoner og for at fremme helse og styrke. Justerbar størrelse.

Pilo´s Spirituelle Univers er fyldt med lækre krystaller og smukke spirituelle ting. Brug dem i din hverdag eller som pynt.

Princippet i Fengshui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser. Man bliver påvirket af omgivelsernes og universets energier, og disse kan enten være gavnlige eller skadelige. Ved hjælp af Fengshui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse.

Der eksisterer mange retninger inden for Fengshui, men disse kan principielt opdeles i to skoler, nemlig en asiatisk og en vestlig. Den første er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige Feng Shui er en fusion af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Fengshui.

Læs om Feng shui her som er en virkelig spændende verden – Feng Shui

Følg mig på Facebook under Pilo´s Spirituelle Univers. Facebook Pilos Sprituelle Univers

Tilmeld dig kundeklubben her

Har du set Tibetanske syngeskåle

Feng shui lykkemønter.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.