Ærkeengle orakelkort – Virtue Doreen

239,00 DKK

Ærkeengle orakelkort

Ærkeengle er kraffulde, vise og kærlige vejledere, som kan motivere og heale på mirakuløs vis.

Kort guidebog er på dansk

Tilbage til kategorien her: tarotkort og englekort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 96532 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ærkeengle orakelkort

Ærkeengle orakelkort – Virtue Doreen .Et smukt kortsæt med budskaber fra 15 ærkeengle. Hver ærkeengel har 3 kort i sættet, så der er ialt 45 kort. Ærkeengle er kraffulde, vise og kærlige vejledere, som kan motivere og heale på mirakuløs vis. Med disse kort lærer du 15 ærkeengle at kende, og du får mulighed for at modtage beskeder fra dem igennem kortene – og vigtigst af alt får du hjælp til at hidkalde ærkeenglene og modtage svar på nogle af dine vigtige spørgsmål i livet. Den medfølgende guidebog på dansk lærer dig at give præcise kort-læsninger både for dig selv og andre.

Sådan bruger du dine englekort

Hvad er engle, og hvorfor bede dem om hjælp? Disse skytsånder har altid været omkring os og vil til enhver tid række os en hjælpende hånd.

Engle er ikke kun et kristent fænomen. Allerede i oldtidens Mesopotamien kendte man til engle, som blev betragtet som bevingede mandlige og kvindelige skytsånder.  Forestillingen om engle blev derpå optaget i den jødiske og kristne tro, selv om englene her i begyndelsen blev afbildet uden vinger. Først senere genvandt de i kristendommen deres vinger som et tegn på deres guddommelige natur.

Himlens budbringere.

Ordet “engel” kommer af det græske “angelos” der betyder “sendebud” og engle fungere i høj grand som budbringere af den guddommelige kraft, der hjælper menneskeheden til sjælelig vækst. Engle optræder i forskellige former og variationer i mange religioner, og deres popularitet er mindst lige så stor i dag som tidligere.

Forstå dine englekort

Alle engle besidder helt unikke kræfter og egenskaber men vi har valgt de mest kendte og populære ud til dine englekort. Kortene kan fungere som forbindelsesled til den enkelte engle og bruges som amuletter for at tiltrække netop de energier englen repræsenterer.

Din egen overbevisning – At gøre brug af dine englekort kræver ikke at du har en særlig trosretning, for engle er allestedsnærværende og ikke begrænset af religiøse overbevisninger – de repræsenterer naturkræfter, der har omgivet mennesket siden tidernes morgen. Det vigtigst at huske på når du bruger kortene er at de hjælper dig til at fokusere din energi og indgyder dig guddommelig kraft.

Gå med dine englekort på dig.

Arbejder du med en særlig engles energi, kan du bære det tilsvarende englekort på dig for at forstærke og tiltrække denne energi. DU kan også lægge kortet under din hovedpude for at se om englen vil påvirke dine drømme.

 

Se flere kort her https://pilos.dk/k/tarotkort-englekort/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.