Ærkeengle Power Tarotkort

269,00 DKK

Ærkeengle Power Tarotkort

Ærkeengle Power Tarot er et smukt tarotkortsæt, som hjælper dig med at indføre positive ændringer i dit liv. Det motiverer og støtter dig i din proces, så du kan være i tillid til processen.

Et moderne tarotsæt med smukke og inspirerende ord og billeder. Kortene er opdelt i Ariel, Michael, Rafael og Gabriel i den lille arkana, samt mange ærkeengle i den store arkana.

Kort og guidebog er på dansk

Tilbage til kategorien her – tarotkort og englekort

1 på lager

Varenummer (SKU): 963 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ærkeengle Power Tarotkort

Ærkeengle Power Tarotkort. Få svar og motivation. Det er ikke altid nok at få et svar – du har også brug for motivation til at tage de nødvendige skridt. Med dette flotte kortsæt kan du få tillid til at indføre positive ændringer i dit liv. Et moderne tarotsæt med smukke og inspirerende ord og billeder.
Til følsomme mennesker der har brug for opmuntring til at sætte handling bag guddommelige indsigter.

Antal kort: 78.
Antal sider i guidebog: 194.

Både teksten på selve kortene og i guidebogen er på dansk.

Se også dem her: Englekort af Virtue Doreen

Er du også forvirret? Det kan jeg godt forstå – det var jeg også!

Hvad skal jeg vælge? – Det er lidt ligesom at vælge krystaller, kik på dem som tiltrækker dig og hvilke sæt vender du tilbage til?

I virkeligheden kan man bruge de forskellige kort mange af de samme ting og især engle- og orakelkort er utrolig ens. Tarotkort kommer med lidt flere regler, mens at engle- og orakelkort er mere “frie”.

I et tarotsæt er der som regel 78 kort, men det kan godt variere. Ved engle- og orakelkort kan der være ligeså mange eller få kort, som skaberen lige føler for. Jeg har selv oplevet sæt med alt fra 20 kort og op til 100 og alt der imellem.

Tarotsæt har en traditionel struktur, som de alle har tilfælles, med nogle meninger og budskaber der går igen. Billederne kan godt være helt forskellige, men ofte er betydning den samme. I engle- og orakelkort kan meningen være vidt forskellige og der er ingen strukturer eller budskaber, der behøver gå igen i de forskellige sæt.

Erfarne inden for kortlæsning siger, at engle- og orakelkort indeholder meget “stor” energi og giver indsigter til de store linjer af livet og situationen, der spørges ind til, mens at tarotkort kan give nogle mere detaljerede billeder. Som siderne i en bog, hvor hvert kort er som en side i bogen. Med engle- og orakelkort er hvert kort mere som et helt kapitel i den bog.

Det ene er ikke bedre end det andet – de er bare forskellige på nogle punkter.

I bund og grund er det op til dig at mærke, hvad der kalder mest på dig. Jeg selv er klart mest til engle- og orakelkort, men jeg har flere spirituella-søstre, der sværger 100% til tarot. Jeg synes altid det er så interessant, når vi lægger kort for hinanden, fordi vi med hver vores kortsæt kan give nye og interessante indsigter og starte nye tankestrømme.

Jeg har selv flere forskellige sæt, fordi jeg godt kan lide at have nogle at vælge i mellem, alt efter mit humør og min energi, men jeg har da naturligvis mine yndlingssæt, som jeg vender tilbage til igen og igen.

Læs meget mere her om hvordan du kommer igang med dine nye tarotkort: Tarotkort – hvordan?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.