Tilbud

Ærkeenglen Gabriel alt på dansk

239,00 DKK 199,00 DKK

Ærkeenglen Gabriel.

Du kan bede ærkeenglen Gabriel om hjælp i tider med prøvelse eller for at insprirere dig, stimulere din fantasi og realisere dine planer.

Sættet består af 44 kort samt bog med beskrivelse og hvert kort på dansk- Sættet leveres i æske.

Læs mere om ærkeengler her – http://krystalhealing.nu/aerkeengle-og-krystaller/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 342 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ærkeenglen Gabriel.

Du kan bede ærkeenglen Gabriel om hjælp i tider med prøvelse eller for at insprirere dig, stimulere din fantasi og realisere dine planer.

Ærkeenglen Gabriel hersker over Månen og vandet og er samtidig din vejleder når det gælder din underbevidsthed.

Beskytter af vand.

Som vandets ærkeengel er Gabriel især af betydning for dem som er født i vandmanden fiskene krebsen og skorpionen. Er du født i et af disse tegn kan du med fordel påkalde Gabriel hvis du kommer ud for prøvelser.

Han er også den perfekte ærkeengel at bede om hjælp hvis du ønsker at stimulere din fantasi eller udvikle dine psykiske evner.

Gabriel kan optræde med maskuline eller feminine træk. Han ses ofte bærende på en stav dækket af liljer, hvilket symboliserer hans evne til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine planer.

Sådan kontakter du ærkeenglen Gabriel.

Påkald ærkeenglen Gabriel, når du ønsker at forbedre og styrke kommunikationen med din partner. Opnå indsigt i fremtiden eller hvis du har brug for hjælp i forbindelse med en flytning.

Påkaldelse af Gabriel.

Da Gabriel er ærkeengel for månen er nymåne og fuldmåne især gode tidspunkter at påkalde hans hjælp. Ligesom også mandage (månedage) er det.

Hvid, blå og sølv er de farver der associeres med Gabriel så stearinlys og tøj i disse farver stimulerer også kontakten til ham. Sten og krystaller som feks månesten og perler i sølv metal har alle en særlig tilknytning til ærkeenglen ligesom det også gælder  dufte af jasmin og liljer.

Lav et alter med disse ting og farver og tænd samtidig lidt røgelse vil det alt sammen tiltrække Gabriels opmærksomhed og især hvis du gør det på hans dage.

Hvis du tilmelder dig Pilo´s kundeklub får du 10% på første køb samt gode tilbud i din indbakke. Har du ikke gjort det endnu så kan du gøre det her – Tilmeld dig Pilo´s kundeklub

Har du set de andre kort? feks ærkeenglen Michael? Ærkeenglen Michael

Læs meget mere her om hvordan du kommer igang med dine nye tarotkort: Tarotkort – hvordan?

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.