Ærkeenglen Michael

239,00 DKK

Ærkeenglen Michael

Ærkeenglen Michael er en elsket, kraftfuld beskytter og en pålidelig vejleder. Han kender dit livsformål og kan vejlede i, hvordan du bedst tager de næste kridt i livet. De 44 kort i dette kortsæt bringer budskaber til dig i tekst og billeder fra Ærkeenglen Michael.

Alt på dansk.

Se de andre kort her –tarotkort og englekort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 146 Kategori:

Beskrivelse

Ærkeenglen Michael alt er på dansk

Du kan påkalde ærkeenglen Michael, hvis retfærdighed og sund dømmekraft behøves i en situation eller hvis du ønsker hjælp til at nå dine mål.

Michael siges at være den første engel der blev skabt og han betragtes ofte som englens leder eller den første blandt ligemænd. Han er normal afbildet med et sværd eller en lanse og somme tider med en vægtskål.

Ærkeenglen Michael er ilden og solen og hjælper dem som der påkalder ham for at nå deres mål. Han er desuden beskytter af ægteskab og musik.

Retfærdighedens engel.

Hvis du stræber mod at nå et personligt mål eller har brug for beskyttelse er Michael også den engel du bør påkalde da han er retfærdighedens forsvare og også er kendt som den barmhjertige engel.

Da Michael er ærkeenglen for ild har han især betydning for dem der er født i ildtegn – vædderen, skytten og ikke mindst løven der er hans eget stjernetegn. Alle kattedyr er også under hans guddommelige beskyttelse så kald på Michael hvis din kat har brug for healing.

Sådan arbejder du med ærkeenglen Michael.

Du kan feks påkalde ærkeenglen Michael, hvis du er udsat for andres fordomme. Hvis du har brug for hjælp til at opnå dine mål eller ønsker hans beskyttelse.

Da ærkeenglen Michael associeres med solen er det bedst at påkalde ham om søndagen (solens dag). Han kan påkaldes på alle tider af døgnet men det virker ekstra kraftigt at gøre det udenfor i sollyset.

Gyldne og orange nuancer forbindes især med Michael så vælg stearinlys og tøj i disse farver. Da han desuden er beskytter af ægteskabet, kan du med fordel ligge din vielsesring på alteret som amulet eller talisman. Når du arbejder med hans energier brug rav, solsten og topas er alle sten og tiltrækker Michael. Ligesom duftene af kanel olibanum og ingefær forbinder ham.

Ærkeenglen Michael er en stærk engel, som beskytter og giver os mod og styrke.

Michael betragtes ofte som “overhoved for Guds hær”. Michael betyder “Hvem er som Herren”.  Michael er en maskulin engel.
Han ses oftest omgivet af en klar blå farve og hans symbolske sværd – er skarpt og rent og kan hjælpe dig med at skære gamle bindinger og begrænsninger over. Det kan være i forhold til vores relationer, men også vaner, destruktive mønstrer osv. som vi bærer i os selv.

Han er særdeles aktiv på planeten jorden lige nu, han er aktiv i mange religioner, bl.a. blandt jøder, kristne og muslimer og kanaliseres af mange.
Det var efter sigende, ham som viste sig for Moses ved den brændende busk og det er ligeledes ham som skulle have forhindret Abraham i at ofre sønnen Isak.
Michael kaldes derfor oftest også for den frelsende engel eller retfærdighedens engel. Han siges også at være den engel, som på dommedag besejrede dragen – og dermed det onde.
Han kan altid påkaldes og kan passe på alt hvad du beder om. Derfor både dig selv, dine børn, i situationer hvor du føler du har mere brug for beskyttelse,
også feks. din bolig.
Michael repræsenterer verdenshjørnet syd og elementet ild.

betyder “ham der er som Gud”

Se de andre kort her –tarotkort og englekort

 

Der er så mange skønne kort at vælge imellem – kik evt her og jeg får dem hjem til dig  https://fonixmusik.com/dk/main/living/visdomkort

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.