Æterisk olie sandeltræ

44,00 DKK

Æterisk olie sandeltræ

Sandeltræ varme, beroligende duft kan hjælpe dig med at slappe af og åbne dit hjerte for kærligheden. Du kan bruge oliens healende duft til at skabe følelsen af fred og indre ro og også til at afhjælpe diverse problemer med fordøjelsen. Sandeltræ har længe været kendt som elskovsmiddel. Røgelses med sandeltræ kan skabe en romantisk stemning

Bør aldrig bruges ufortyndet.

Se de andre skønne dufte her: æteriske olie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 775 Kategori:

Beskrivelse

Æterisk olie sandeltræ.

Sandeltræ varme, beroligende duft kan hjælpe dig med at slappe af og åbne dit hjerte for kærligheden. Du kan bruge oliens healende duft til at skabe følelsen af fred og indre ro og også til at afhjælpe diverse problemer med fordøjelsen. Sandeltræ har længe været kendt som elskovsmiddel. Røgelses med sandeltræ kan skabe en romantisk stemning.

Sandeltræ er en af ​​de mest populære og nostalgiske dufte, der er effektive til at slappe af hjernebølger og reducere stress. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, før du tilsætter 5 dråber duftolie. Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at varme op og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien. Velegnet til brug med vores oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri.

Produkt ikke testet på dyr.

De er gode i et afslappende karbad eller til at smøre på huden lokalt. Læs mere om meditation her – Meditation

De er kraftfulde og skal derfor altid fortyndes. Hvis man fortynder dem med mandelolie, giver det en skøn konsistens og fornemmelse.

Fyld dit hjem med friske dufte af æteriske olier, med denne smukke Aroma Diffuser mens du slapper helt af og stresser ned.

Vores diffuser er let, bærbar og giver spa-kvalitet aromaterapi med et enkelt tryk på en knap og er designet specifikt til at fremstille en ultra-fin tåge som styrker dine sanser og får dig til at slappe af i sind og krop.Denne brugervenlige æteriske oliediffusor fungerer perfekt med de fleste essentielle olier og producerer en blød, bred spredt, ultra-fin duftende tåge, der fylder luften med en smuk duft, der beroliger sindet, forynger kroppen og hjælper dig med at sove helt igennem om natten og får krop og sind til at slappe helt af.
Og fordi det hjælper med at fugte huden, føler du dig bedre fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt hver gang du bruger den.

Træk vejret let sammen med vores smarte aroma terapifugter. Du vil føle en mærkbar lettelse med hosten, tør hud og bihuler, mens du soler dig i den subtile aroma af dine foretrukne æteriske olier. ‘

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.