Æterisk olie fra sandeltræ

39,00 DKK

Bør aldrig bruges ufortyndet.

3 på lager

Varenummer (SKU): 775 Kategori:

Beskrivelse

Æterisk olie fra sandeltræ.

Æterisk olie fra sandeltræ er lindrende og beroligende. Den er god til huden – både tør, træt hud og fedtet hud med urenheder har gavn af sandeltræ. Den er hjælpsom ved hoste og ondt i halsen. Derudover hjælper den med at løsne nervøse spændinger, giver en følelse af fred og afhjælper søvnløshed.

Sandeltræ varme, beroligende duft kan hjælpe dig med at slappe af og åbne dit hjerte for kærligheden. Du kan brugeoliens healende duft til at skabe følsler af fred og indre ro og også til at afhjælpe diverse problemer med fordøjelsen.

Æteriske olier kan nydes som aromaterapi i en diffuser eller til meditation. De er også gode i et afslappende karbad eller til at smøre på huden lokalt. Læs mere om meditation her – Meditation

De er kraftfulde og skal derfor altid fortyndes. Hvis man fortynder dem med mandelolie, giver det en skøn konsistens og fornemmelse.

Fyld dit hjem med friske dufte af æteriske olier, med denne smukke Aroma Diffuser mens du slapper helt af og stresser ned.

Vores diffuser er let, bærbar og giver spa-kvalitet aromaterapi med et enkelt tryk på en knap og er designet specifikt til at fremstille en ultra-fin tåge som styrker dine sanser og får dig til at slappe af i sind og krop.Denne brugervenlige æteriske oliediffusor fungerer perfekt med de fleste essentielle olier og producerer en blød, bred spredt, ultra-fin duftende tåge, der fylder luften med en smuk duft, der beroliger sindet, forynger kroppen og hjælper dig med at sove helt igennem om natten og får krop og sind til at slappe helt af.
Og fordi det hjælper med at fugte huden, føler du dig bedre fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt hver gang du bruger den.

Træk vejret let sammen med vores smarte aroma terapifugter. Du vil føle en mærkbar lettelse med hosten, tør hud og bihuler, mens du soler dig i den subtile aroma af dine foretrukne æteriske olier. ‘

Har du prøve Æterisk myrraolie

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.

                     Køb for 1000 kr

Få en gratis gave til en værdig af 179 kr