Tilbud

Akupunktur ring

29,00 DKK 24,00 DKK

Akupunktur ring

Akupunktur ring bruges til fingermassage, ved at rulle den op og ned ad fingrene en efter en, stimulleres meridianerne der løber ud i fingrene.

Tilbage til forsiden: Forsiden af shoppen

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 43 Kategori:

Beskrivelse

Akupunktur ring

Akupunktur ring er en lille ring, der er udviklet til at massere dine fingre. Ringen trilles over ømme fingermuskler, så blodgennemstrømningen øges og smerterne lindres.

Akupunktur ring er for fingrene, hvad hovedbundsmassage er for hovedet. En salig oplevelse, der løsner spændinger i fingrene og som kan foretages overalt; i bilen, i sofaen eller i pauserne i forbindelse med klatring.

Akupunkturringene bruges til fingermassage, ved at rulle den op og ned ad fingrene en efter en, stimulleres meridianerne der løber ud i fingrene.

Med en akupressur ring kan alle udføre selvbehandling af fingrene, der giver overraskende resultater. Den kan anvendes til mange formål.

Let at have med i lommen, så du har den med hvis du for eksempel sidder ved et møde hvor du er nødt til at blive siddende, men er motorisk urolig og har lyst til ellers at rejse dig.

Mange neglebidere bruger den også for så fortager man sig noget andet og lader neglene være 😀 så en lille afvæningsteknik. Man kan faktisk bliver afhængig af at bruge den men den skader ingen steder.

Den fremmer koncentrationsevnen og letter dermed indlæringen. Anvendes også i psykiatrien til både børn og voksne, som en strategi til at få lidt mere ro i kroppen, og som en afledning ved tankemylder eller angst.

Udover at være en del af gammel kendt Kinesisk Medicin, kan akupressur ringen også anbefales til børn, som har uro i kroppen. Hjernen sanser fingrene, hvilket stimulerer ro, nærvær og afslapning.

Også til hævede fingre er der god effekt. Generelt stimulerer du bindevævet, muskulaturen og ikke mindst cirkulationen i fingrene.

OPRINDELSE I DEN KINESISKE MEDICIN

Denne metal-spiralring har sin oprindelse omkring kinesisk medicin og benyttes til en nem og enkel selvbehandling.

Ved at rulle akupresssur ringen op og ned ad fingrene, påvirkes aktive energipunkter, og du kan med det samme mærke effekten. Meridianerne på fingrene aktiveres af de små spidser på akupressur ringen.

På hver af dine fingre løber flere meridianer, som har forbindelse ind i kroppen, til organerne og til punkter, som påvirker sind og sjæl på en måde, der bringer balance i krop, sjæl.

Det er en gammel metode, som har været kendt i den Kinesiske Medicin i mange år. Langsomt har den bredt sig ud over verden og er nu nået til Europa.

Giv en til din veninde også 😀

Tilbage til forsiden her: Forsiden af shoppen

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.