Tilbud

Alterklæde Metatron’s Cube

199,00 DKK 179,00 DKK

Alterklæde Metatron’s Cube

Det er altid godt at starte med et rent lærred og det samme gælder energien for det område af dit hjem, som du har udvalgt dig til dit alter. Mens du renser energien dette område, kan du holde en intention om at du gør energien ren, positiv og lys.

 

H60cm X B60cm X D0.1cm

Se alt til røgelse her: Alt til røgelse

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Alterklæde Metatron’s Cube

Alterklæde Metatron’s Cube brug det til at lave et spirituelt alter hvor du kan finde ro – Dette sorte alterklæde er dekoreret med et slående metallisk guld og sølv Triple Moon Pentacle-design og en keltisk-inspireret kant. Triple Moon er ofte forbundet med Triple Goddess og Pentacle symboliserer forbindelse mellem fem elementer; ånd, luft, vand, jord og ild.

Hvad er et alter?

Et alter kan være hvor som helst og referere egentlig bare til et sted, hvor man vælger at udføre spirituelle og/eller religiøse bønner, ritualer og ofringer (lige den sidste, skal vi nok springe let og elegant over dog). Et alter er traditionelt set et meget vigtigt og “høj helligt” sted og de eksisterer i nærmest alle religioner og trosretninger, bare i forskellige former og med forskellige retningslinjer. Et alter er dit space og kun dit med dine ynglings ting.

Et alter kan komme i alle størrelser og bestå af alt fra flere hundrede ting til blot et enkelt lille lys. Det kan indeholde religiøse og traditionelle ting eller en samling af dine yndlings smykker eller souvenirs fra forskellige ferier. Alt, der giver mening for dig, kan du vælge at have på dit alter, som symboler på ting, du gerne vil have mere af i dit liv.

Det vigtigste er blot, at det føles smukt og autentisk for dig og dine behov og mine egne altre har ændret udseende og karakter et utal af gange, siden jeg lavede mit allerførste alter med min første lille buddhastatue og to stearinlys (brug soyavoks for naturens skyld) samt friske blomster og mine ynglings krystaller – hav altid en klynge ametyst stående samt en turmalin på dit alter-  se dem under krystaller her unikke krystaller

 

Sådan laver du et alter

Start med at finde et sted, der føles godt for dig. Det kan være et lille hjørne af en kommode, på en hylde eller et sted på gulvet. Jeg foretrækker selv at lave det i hjørner eller andre steder, hvor det kan stå mere eller mindre i fred og hvor energiflowet i rummet er knap så heftig (lige midt i en gang eller i midten af køkken eller stue er ikke så optimal, fordi energien er meget høj her.

Jeg kan heller ikke anbefale steder med et afløb, da afløb har det med at “skylle” energien i rummet ud). Det kan dog i princippet være i alle rum, så vælg et sted, hvor du har lyst til at se på det. Tænk på, at det skal kunne stå ugeneret og uden fare for at blive væltet eller ødelagt. Hvis du har meget sparsom plads, så kan du vælge at have dit alter i en smuk æske, i et glas eller lignende. Fordelen ved denne løsning er, at du kan tage det med dig rundt i dit hjem, alt efter behov.

Rens dit space

Det er altid godt at starte med et rent lærred og det samme gælder energien for det område af dit hjem, som du har udvalgt dig til dit alter. Mens du renser energien dette område, kan du holde en intention om at du gør energien ren, positiv og lys.

Der er flere forskellige måder, at rense energien på. Hvis du har salvie eller  Palo Santo røgelse særlig røgelse, kan du bruge dette og eller kan du bruge lyden fra en tromme eller simpelthen klappe og “larme” energien væk. Du kan også tænde et Soyavoks lys uden duft, åbne et vindue, tørrer støv og snavs væk eller blot visualisere, at du renser området. Bliv ved indtil du føler, at området er renset og positiv i sin energi. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde.

Et alter er en lille opstilling af ting, der styrker energien omkring noget helt specifikt, som du gerne vil manifestere eller forbedre. På den måde behøver du ikke at male vægge og købe nye møbler, som du måske ellers ville gøre i forbindelse med en feng shui opgradering.

alterklæde

Læs mere og alter her :blog om spirituel alter

wikipedia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.