Ametyst stav

169,00 DKK

Ametyst stav

Den dobbelt termineret ametyst er krystaller, der har spidser i begge ender, hvilket tillader energien at flyde let i begge retninger.

Ametyst stav giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet. Den er en god hjælp til din åndelige udvikling. Den har en utrolig effekt på nakkespændinger.

De vejer 90-100g stk og måler 11-12 cm

Tilbage til kategorier her –  https://pilos.dk/k/klynger-og-geoder/

Del betalingen op og benyt viabill som betaling, vælg det ved kassen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6433-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ametyst stav

Ametyst stav er en virkelig smuk must-have krystal, den er så smuk i sine farver og vil pynte på dit natbord og hjælpe dig på vej hele natten. Den dobbelt termineret ametyst er krystaller, der har spidser i begge ender, hvilket tillader energien at flyde let i begge retninger.

Ametyst stav gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet. 

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, regressionsrejser, clairvoyance og telepati. 

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

Ametyst hjælper dig med at holde dine hormoner i balance og er god for mave- og hudlidelser.

I gamle dage blev den brugt som en amulet mod drukkenskab. Ametyst renser din krop og sind. Den beroliger dig, hvis du er nervøs af natur. Den dæmper et voldsomt temperament og den dæmper også stress. Den får dig til at vende blikket indad for, at finde den egentlige årsag til din uro, så trangen til at fare op og/eller beskylde andre eller bekymre sig uden grund dæmpes. Den er en stor hjælp ved store problemstillinger.

Den giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet. Den er en god hjælp til din åndelige udvikling. Den har en utrolig effekt på nakkespændinger. Sæt en ametyst fast med englehud (kan købes på apoteket) på nakken. Den hjælper på mave/tarmproblemer, hudproblemer og hovedpine.

Ametyster skifter farve ved opvarmning, og sten fra forskellige steder får ikke den samme farve. Nogle bliver brune, andre gule eller grønne. Farveskiftene er uforudsigelige, og farven kan falme.

Ametyst er navnet på en smykkesten af kvarts-gruppen. Den har en hårdhed på 7, og en massefylde på 2,65.

Ametyster varierer i farve fra bleg violet til purpurfarvet og kan endvidere være flerfarvet med klar eller gul kvarts. Som oftest er spidsen af krystallen mørkest, og indad mod midten toner den ud i farveløs kvarts.

De rødlige ametyster stammer først og fremmest fra Uralbjergene, andre gode kilder til ametyster er TysklandVestaustralienZambia og Namibia. I Uruguay og Brasilien findes ametyster i hulninger i vulkanske bjergarter. Der forekommer ametyster i en række af de amerikanske stater. Violette ametyster findes i Canada, og der er mange krystalkældre med ametyster i Indien. De bedste smykkeametyster kommer fra Sri Lanka.

Ametyst er navnet på en smykkesten af kvarts-gruppen. Den har en hårdhed på 7, og en massefylde på 2,65. Ametyster varierer i farve fra bleg violet til purpurfarvet og kan endvidere være flerfarvet med klar eller gul kvarts. Wikipedia

info fra Wikipedia

Tilbage til katagorier her –

https://pilos.dk/k/klynger-og-geoder/

 

Yderligere information

Ametyst kugle

Ametyst kugle 1544g, Ametyst kugle 370g, Ametyst kugle 800g

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.