Aromalampe hvid hjerte

59,00 DKK

Aromalampe hvid hjerte

Fyld dine rum med skønne dufte. Denne smukke aroma lampe kan bruges både til æteriske olier  Æteriske olie lavendel men også soja voks.

Duftlampen anvendes til at sprede aroma fra æteriske olier og duftolier i hjemmet eller fx kontoret. Anvendelse: Der fyldes soyavoks i skålen øverst på lampen, tilføj få dråber af den æteriske olie eller duft olie i voksen.

H:8.5cm W:7.5cm D:7.5cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 547 Kategori:

Beskrivelse

Aromalampe hvid hjerte.

Aromalamper kaldes også duftlamper og de bruges til at sprede dufte fra æteriske olier og duftolier. Duftolier giver udelukkende duft, prøv f.eks at sprede duften af Æteriske olier giver udover duft også en aromaterapeutisk effekt. Lavendel virker eksempelvis beroligende mens citrusolier har en opkvikkende effekt.

Det er nemt at anvende en duftlampe til olie. Fyld skålen med vand, dryp æterisk olie eller duftolie i skålen og sæt et tændt fyrfadslys i lampen.

Sojavoks stykker – læg et stykke voks i skålen når det er smeltet tilføj selv den ønskede mængde æteriske olie. Der er til ca 10 timer i et stykke voks. Soyalys er 100 % vegetabilsk plantevoks. Det er lavet af soyabønner, og når det brænder udleder det ikke giftige kemikalier, som almindelige stearinlys, paraffin og bivoks.

Aromaterapi bruges mod mange forskellige fysiske og psykiske symptomer.

Ifølge aromaterapeuter bruges aromaterapi især ved:

 • Stress, lettere depressioner og søvnbesvær
 • Dårligt immunforsvar og infektioner
 • Forhøjet blodtryk
 • Smerter, f.eks. muskel- og ledsmerter, hovedpine og migræne
 • Hudproblemer
 • Menstruationssmerter og problemer i overgangsalderen

Nogle æteriske olier bruges til at fremme generel velvære og afslapning.

Æteriske olier er brandbare og må ikke være tilgængelige for børn. De bør ikke indtages ufortyndede, og mange slet ikke.

Aromalampe hvid dråbe er smuk men har du set Aromalampe i keramik

Fyld dine rum med skønne dufte. Denne smukke aroma lampe kan bruges både til æteriske olier  Æteriske olie lavendel men også soja voks

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  Sojavoks med lavendel

  Soyavoks stykker til aromalampe

  39,00 DKK 19,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.