Aromalampe i fedtsten

Aromalampe i fedtsten med elefant

Brug aromatiske duftlamper til at fylde dit hjem eller dit kontor med opløftende og afslappende dufte fra de æteriske olier du holder af.

Alle medlemmer af familien kan få glæde af aromaterapiens helbredende, lindrende og beroligende egenskaber.

Se de andre her:  aromalamper

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Aromalampe i fedtsten med elefant

Brug aromatiske duftlamper til at fylde dit hjem eller dit kontor med opløftende og afslappende dufte fra de æteriske olier du holder af.

Brug af aromatiske duftlamper er en let og hurtig metode til at skabe en dejlig duft i dine omgivelser. Duftlamperne opvarmer de æteriske olier og forvandler dem langsomt fra væske til damp, der føres gennem luften ud i rummet og fylder det med sin fantastiske duft.

Velvære overalt.

Duftlamper kan anvendes overalt derhjemme eller på kontoret. De kan give dig fornyet energi og hjælpe dig med at slappe af efter en hård dags arbejde. Deres virkning er subtil og de egner sig bedre til at højne dit humør end til at helbrede eller fokusere din koncentration ved meditation.

Sådan virker duftlamper.

Vores evner til at lugte skyldes bittesmå molekyler der befinder sig i luften. Når vi indånder disse molekyler, genkendes de af receptorer i næsen. Informationen transporteres via nerverne til hjernen inklusive de dele der er asvarlig for følelser, adfærd og hukommelse. Duftmolekylerne opløses også i vores blod og tillader derved de aktive egenskaber at virke.

Duftlamper opvarmer den æteriske olie og fremskynder hastigheden hvormed olien fordamper. Det betyder at at duftmolekylerne hurtigere virker.

Læs om æteriske olier her : æteriske olie wikipedia

 

Yderligere information

Fedtsten aromalampe

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
    Sojavoks med lavendel

    Soyavoks stykker til aromalampe

    39,00 DKK 19,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.