Tilbud

aromalampe LOVE

29,00 DKK 19,00 DKK

Aromalampe LOVE

Aromalampe i musegrå – 8 cm høje. Denne søde lille oliebrænder kommer i en naturlig farve og har en rustik glaseret finish. Brug soyavoks og æteriske olier. Aromalamper spreder hygge og duft i dit hjem.

Tilbage her: aromalamper

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Aromalampe LOVE

Aromalampe kan bruges til flere velgørende formål, der kan skabe en følelse af velvære i både krop og sind. Med de aromatiske dufte kan du fylde dit hjem eller dit kontor med opløftende eller afslappende dufte fra de æteriske olier, du holder mest af. Aromalampen opvarmer ganske langsomt den æteriske olie fra væske til damp, der nænsomt føres ud i rummet og har en positiv virkning på både sind og nervesystem.

Brug af aromatiske aromalamper er en let og hurtig metode, hvorpå du kan skabe en dejlig duft og stemning i dine omgivelser. Aromaterapilampen skaber med sin fantastiske duft en helt særlig atmosfære i dit hjem, og den specifikke æteriske olie, du har valgt, kan også bruges ud fra dens terapeutiske virkning. Prøv for eksempel lavendelolie, der med sin milde blomsterduft har en afslappende og beroligende effekt, og som også med forstærke andre oliers effekt. Eller prøv en citronolie, der med sin friske og sommerlige citrusduft har en opløftende og opkvikkende effekt og går godt sammen med pebermynte.

Velvære overalt

Aromalamper kan anvendes overalt, hvor du ønsker en særlig stemning og velduft, hvad end det er derhjemme eller på kontoret. De kan give dig fornyet energi og hjælpe dig med at slappe af efter en hård dags arbejde. Med lampernes og de æteriske oliers subtile virkning egner de sig bedre til at højne dit humør og til at skabe afslappende stemning end til decideret at helbrede eller fokusere din koncentration ved meditation.

Aromalampe i musegrå – 8 cm høje. Denne søde lille oliebrænder kommer i en naturlig farve og har en rustik glaseret finish. Denne genstand kan også bruges som en vokssmeltebrænder, men det er tilrådeligt at overveje skålens størrelse og dybde, når du tilføjer voks for at sikre, at den ikke løber over kanterne, når den smeltes.

Brug soyavoks stykker i dine aromalamper – 1 stk soyavoks og vælg din æteriske olie. Soyavoks holder længe, soder ikke og giver også en skøn duft.

Om soyavoks:

Når soyavoks benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Fremstillet af bæredygtigt vegetabilsk soyavoks som udleder 80-90% færre sodpartikler end almindelige stearinlys.

Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse.

Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er ren sojavoks og ikke iblandet parafin som indimellem forekommer med nogle typer.

Den her soyavoks er også en kosmetisk kvalitet, der gør den velegnet som erstatning for bivoks i veganske produkter.

Så mere naturligt bliver det ikke.

Brug soyavoks lys til din meditation- levende lys giver et effektivt fokus for din koncentration under meditation. Eksperimenter med forskellige duft og se de forskellige stemninger du kommer i. Du vil bliver mere afslappet så du får mere ud af din meditation.

Det spreder lys i mørket og symboliserer sjælens evige flamme der altid brænder – selv i vores mørkeste stunder.

Sådan virker duftlamper

Når vi kan lugte og dufte forskellige ting, skyldes det de bittesmå molekyler, der befinder sig overalt i luften. Vores receptorer i næsen genkender de små molekyler, når vi indånder dem, og informationen føres via nerverne til hjernen. Det er også netop i visse dele af hjernen, hvor følelser, adfærd og hukommelse sidder, og det er derfor, duftmolekylerne også kan have en indvirkning på sindet. Duftmolekylerne opløses i vores blod, og det tillader de aktive egenskaber i at virke.

Duftlamper opvarmer den eller de æteriske olier, og med opvarmningen bliver hastigheden, hvormed olien fordamper, fremskyndet. Det betyder, at duftmolekylerne hurtigere føres ud i rummet og kan have en positiv effekt på krop og sind.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
    Goloka Frish mint

    Fresh mint Goloka

    49,00 DKK 29,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.