Tilbud

Aromalampe med englevinger

129,00 DKK 99,00 DKK

Aromalampe med englevinger

Denne hvide keramiske aromalampe har udskårne englevinger i et sødt, moderne design. Anbring duftolie eller vokssmelt i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Se de andre her: aromalamper

Ikke på lager

Beskrivelse

Aromalampe med englevinger

Denne hvide keramiske oliebrænder har udskårne englevinger i et sødt, moderne design. Anbring duftolie eller vokssmelt i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Aromatiske aromalampe.

Brug aromatiske duftlamper til at fylde dit hjem eller dit kontor med opløftende og afslappende duft fra de æteriske olie du holder allermest af.

Brug af aromatiske duftlamper er en let og hurtig metode til at skabe en dejlig duft i dine omgivelser. Duftlamperne opvarmer de æteriske olier og forvandler dem langsomt fra væske til damp, der føres gennem luften ud i rummet og fylder det med sin fantastiske duft.

Velvære overalt.

Duftlamper kan anvendes overalt derhjemme eller på kontoret. De kan give dig fornyet energi og hjælpe dig med at slappe af efter en hård dag på job. Deres virkning er subtil, og de egner sig bedre til at højne dit humør end til at helbrede eller fokusere din koncentration ved meditation.

 

Se de andre her: aromalamper

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  Sojavoks med lavendel

  Soyavoks stykker til aromalampe

  39,00 DKK 19,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  myrraolie

  Æterisk olie myrra

  49,00 DKK 29,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.