Aromalampe med lotusblomst

129,00 DKK

Aromalampe med lotusblomst

Denne hvide keramiske oliebrænder har et udskåret lotusblomstedesign med en keramisk base i træeffekt. Anbring duftolie eller vokssmelt i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Se de andre her :aromalamper

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0456 Kategorier: ,

Beskrivelse

Aromalampe med lotusblomst

Aromalampe med lotusblomst er en smuk hvid keramiske oliebrænder har et udskåret lotus blomst design med en keramisk base i træeffekt. Anbring duftolie eller vokssmelt i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Det smukke Lotusblomst -symbol har spillet en vigtig rolle i både det gamle Egyptens religion og i hellig buddhistisk lære. For eksempel spillede den en afgørende rolle i den gamle skabelseshistorie, der stammer fra Heliopolis. Det blev sagt, at før universet blev skabt, var der endeløst stillestående vand, som skabte det væsen, der hedder nonne. En lotusblomst dukkede op fra nonne sammen med en høj tørt land. Da lotusblomsten åbnede, dukkede solguden Atum (eller Ra) op. Det var i lotusblomstens folder, som han vendte tilbage til hver nat.

De interessante egenskaber ved Lotusblomsten har gjort den til et passende symbol for genfødsel, skabelse eller løsrivelse (i buddhistisk forstand). Denne blomst stiger fra dybet af mudret vand og åbner sine dejlige lyserøde eller hvide kronblade i løbet af dagen og lukker dem derefter om natten igen for kun at stige igen i daggry.

Se de andre her :aromalamper

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Fransk lavendel Goloka

  Fransk lavendel Goloka

  44,00 DKK
  Læs mere
 • Soya lys uden duftSoyavoks lys

  Soyavoks lys uden duft

  99,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.