Tilbud

Aromalampe med mandala

129,00 DKK 99,00 DKK

Aromalampe med mandala

Aromalampe med mandala kan bruges til Aromaterapi, aromaterapi er behandling med æteriske olier, som er naturligt forekommende olier, og som udvindes af bestemte planter, med det formål at lindre symptomer og øge velvære.

 Omhyggeligt anbragte duftelys, røgelsepinde eller duftlampe kan skabe den helt rette atmosfære for en aften med intimt samvær.

Se de æteriske olier her: æteriske olie

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Aromalampe med mandala

Brug din aromalampe med mandala til aromaterapi, aromaterapi er en behandling med æteriske olier, som er naturligt forekommende olier, og som udvindes af bestemte planter, med det formål at lindre symptomer og øge velvære.

 Hvad betyder mandala?

Afledt af sanskritsproget oversættes udtrykket ‘ Mandala ‘ løst til ‘cirkel’. Det henviser imidlertid ikke kun til den enkle runde form, men symboliserer enhed, evighed, helhed og perfektion. Den Mandala symbolet er et vigtigt ritual og åndelige symbol på de hinduer og buddhister betegner Universet og begrebet uendelig levetid. Den har en koncentrisk struktur og er i sin grundform vist som en firkant med fire porte og indeholdende en cirkel.

Mandalaen kan betragtes som et kosmisk diagram, der skildrer den integrerede organisatoriske livsstruktur, der nu accepteres af næsten alle kulturer og religioner i verden. Det understreger vores forhold til verden, der eksisterer både inden for og uden for vores sind og krop. Den beskriver den materielle såvel som den ikke-materielle virkelighed og optræder i alle aspekter af livet, herunder de himmelske cirkler som solen, månen og jorden; og de konceptuelle kredse af familie, venner og fællesskab.

Der er forskellige former for mandalas, gruppe eller individuelle, der alle har unikke begreber, betydninger og formål, der spænder fra meditation til medicin. Som et symbol på kosmisk og psykisk orden fungerer meditationsmandalaen som et redskab, der letter vores åndelige rejse og tager os mod oplysning. Det symboliserer et helligt område, hvor guderne og de universelle kræfter bor. En observatør, der overvejer Mandala, kommer mentalt ind i den, fortsætter til dens centrum og bliver symbolsk guidet til essensen af ​​liv og virkelighed gennem det store kosmos.

Således fungerer Mandala som en hypnotisk; dens visuelt tiltalende design absorberer observatørens sind, ophører med alle tanker og medfører åndelig eller filosofisk opvågning, hvilket fører til højere bevidsthed.

Hvad kan behandles med aromaterapi?

Aromaterapi bruges mod mange forskellige fysiske og psykiske symptomer.

Ifølge aromaterapeuter bruges aromaterapi især ved:

 • Stress, lettere depressioner og søvnbesvær
 • Dårligt immunforsvar og infektioner
 • Forhøjet blodtryk
 • Smerter, f.eks. muskel- og ledsmerter, hovedpine og migræne
 • Hudproblemer
 • Menstruationssmerter og problemer i overgangsalderen

Nogle æteriske olier bruges til at fremme generel velvære og afslapning.

Æteriske olier er brandbare og må ikke være tilgængelige for børn. De bør ikke indtages ufortyndede, og mange slet ikke.

Hvordan foregår en behandling med aromaterapi?

En behandling indledes med en grundig samtale, hvor klientens helbredstilstand, livsstil, f.eks. kost og stressniveau, brug af medicin samt formålet med behandlingen redegøres.

På baggrund af samtalen udvælger aromaterapeuten én eller flere æteriske olier til behandling af klientens fysiske og psykiske symptomer.Ofte blandes 2-4 olier for at opnå en synergieffekt eller en kraftigere effekt.

Behandlingen med aromaterapi afhænger af symptomerne. De æteriske olier kan f.eks. anvendes:

 • Til massage, hvor olierne tilsættes en basisolie som masseres ind i huden
 • Til indånding, hvor olierne opvarmes i duftlamper eller dryppes på hovedpuden
 • I fod- hånd- og karbade, hvor olierne, som først er opløst, kommes i vandet
 • I ansigtsdampbade
 • I salver, cremer og varme eller kolde omslag

Klienten får som regel én flaske med hjem for at fortsætte behandlingen derhjemme. Hvor lang tid en behandling varer, og hvor mange behandlinger man skal have, afhænger af symptomerne. En behandling, hvor der også indgår en indledende samtale, vil typisk vare omkring halvanden time.

Aromaterapi bruges ofte også i hjemmet, hvor æteriske olier bruges i duftlamper, til massage og i bade.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.