Tilbud

Aromaterapi- Livets træ

129,00 DKK 99,00 DKK

Aromaterapi- Livets træ

Aromaterapi kan benyttes i denne hvide keramiske oliebrænder har et udskåret Tree of Life-design med en træeffekt keramisk base. Anbring duftolie og feks Soyavoks med krystaller i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Se de andre her aromalamper

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0964 Kategorier: ,

Beskrivelse

Aromaterapi- Livets træ

Denne hvide keramiske oliebrænder har et udskåret Tree of Life-design med en træeffekt keramisk base. Anbring duftolie eller vokssmelt i den indbyggede skål med et standard fyrfadslys indeni for at fylde hjemmet med beroligende duft.

Hvad er aromaterapi?
Brugen af olierne kaldes for Aromaterapi eller Aromapleje. Essentielle olier kaldes også for æteriske olier, da de er flygtige af natur, fordamper og fordufter let, og fedter i langt mindre grad end andre olier. Duftolierne er udvundet ved at destillere forskellige plantedele.
Hvordan bruges aromaterapi?
Der findes mange forskellige måder at bruge æteriske olier på. Én af de mest almindelige er ved hjælp af en aromaterapi lampe også kaldet en duftlampe. Bruger man en aromaterapi lampe opvarmes soyavoksen, så dens egenskaber og duft frigives og sendes rundt i luften.
Hvorfor virker æteriske olier?
Æteriske olier har en lang historie. I århundreder har man brugt de destillerede plantesafter i fødevare, parfumer, kosmetik og som aromaterapi. Olien bliver optaget gennem hud, slimhinder og via luftvejene, hvor de kan vække sanserne. Nogle olier kan have en beroligende effekt, andre kan virke mere stimulerende.
Aromaterapi er en gammel metode, der bruges til at stimulere krop og sind. Der gøres brug af naturlige æteriske olier i aromalamper.

Brug soyavoks stykker

Soyavok stykkerne er fremstillet til aromalamper og holder ca. 60 timer i en pakke med 6 stykker. hvor du kan nyde den skønne duft og de dejlige egenskaber fra lige den duft du selv vælger at tilføje.

Når voksen er smeltet tilføj ´lige netope den æteriske olie du har lyst til – samt den styrke du ønsker.

Stykkerne består udelukkende af soyavoks  og man fornemmer, at der er tale om rene og naturlige ingredienser.

Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse. Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er ren sojavoks og ikke iblandet parafin som indimellem forekommer med nogle typer.

Den her sojavoks er også en kosmetisk kvalitet, der gør den velegnet som erstatning for bivoks i veganske produkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.