Bhakta røgelse ylang ylang

24,00 DKK

Bhakta røgelse ylang ylang

Traditionel balinesisk røgelse som bruges i offergaver flere gange dagligt på Bali. Har en skøn afdæmpet duft. Håndlavet af naturlige ingredienser på Bali. 20 pinde pr. pakke. Brændetid pr. pind ca. 45 minutter. Den fortryllende duft af ylang inspirerer til kreativitet.

Tilbage her: Røgelse

Følg mig på Facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

3 på lager

Varenummer (SKU): 071c Kategorier: ,

Beskrivelse

Bhakta røgelse ylang ylang

Bhakta røgelse ylang ylang. Traditionel balinesisk røgelse som bruges i offergaver flere gange dagligt på Bali. Har en skøn afdæmpet duft. Håndlavet af naturlige ingredienser på Bali. 20 pinde pr. pakke. Brændetid pr. pind ca. 45 minutter. Den fortryllende duft af ylang inspirerer til kreativitet.

Healing med ylang ylang, den berusende eksotiske duft af ylang ylang er varmende og stimulerende og kan have dybtgående virkninger både fysisk og følelsesmæssigt. Den kraftige og søde blomsterduft af ylang ylang betragtes i Orienten som et symbol på kærlighed og dens navn kommer fra malaysisk ord og betyder blomsternes blomst. Den virker beroligende og stimulerende på sind og følelsesliv.

 

Røgelse stammer fra en duftende harpiks , som man udvinder af træer .

Røgelse (hvis navn kommer af, at man afbrændte harpiksen for at få duften frem) kendtes også tidligere som olibanum, der er afledt af det arabiske ord al-lubán (= “mælken”), der henviser til den mælkehvide saft, som tappes fra røgelsestræet. Røgelse blev brugt i store mængder ved de religiøse ritualer. Ifølge Matthæusevangeliet, 2:11, var guld, røgelse og myrra de gaver, som Jesus fik af “østens vise mænd”, De hellige tre Konger. Kristendommens vækst svækkede markedet for røgelse i løbet af det 4. århundrede, og ørkendannelse gjorde karavaneruterne gennem den arabiske halvø mere besværlige, samtidigt med at stadigt mere hyppige overfald fra de nomadiske parthere i Mellemøsten medvirkede til, at røgelseshandlen døde hen efter år 300.

Røgelse, religiøs-symbolsk anvendelse af røg ved at tænde små træpinde eller træ med olie i. Denne aromatiske røg anvendes ved fx offer, indvielser og renselser. Den symbolske betydning hænger sammen med, at røgen fra et brændoffer skal nå gud eller guderne, der vil indsnuse den liflige duft

 

Røgelsesholder træ messingindlagt buddha

alterklæde

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.