Tilbud

Bjergkrystal Klynge 809g

899,00 DKK 500,00 DKK

Bjergkrystal klynge 809g

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

Krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger.

Tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Beskrivelse

Bjergkrystal klynge

Bjergkrystal klynge, giver styrke og er en sand healingskrystal.

Bjergkrystal giver styrke og er en sand healingskrystal, da den forstærker energier fra andre krystaller. Den hjælper dig til at komme i balance, og du får en dyb kontakt til dit indre og dit reneste selv. Du vil opleve at få energi direkte til sjælen, og den kan styrke din tankevirksomhed, din indlæring og dine talenter.

Bjergkrystal kan afhjælpe sjælelige lidelser, og den kan udvide din aura, når den holdes på kroppen. Krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger og øge blodgennemstrømningen.

Krystal er et naturprodukt så derfor er der ikke 2 som er ens og det er det der gør det så specielt. Tænk at naturen selv kan lave dette – Et utal af størrelser samt et utal af former.

I klare kvartskrystaller findes der som regel uklare områder eller gitre, som kan ligne galakser. Disse krystaller viser, at der findes verdner inden i verdnerne, og minder os om at skabelsen er grænseløs og uudgrundelig. Denne erkendelse, synes jeg, skaber ærefrygt og respekt for den uendelige, skabende kraft, for hvem alle livsformer ydmygt må bøje sig.

Mange kvartskrystaller vil ikke ændre sig meget efter at de er kommet op til jordens overflade. Disse krystaller bærer i sig deres egne enestående aftegninger, som giver information om deres identitet og historie.  Men nogle krystaller indeholder uklarheder, som opløses i takt med at krystallen udvikler sig.

Efter at have været anvendt til krystalhealing, til meditation eller efter at have været i berøring med mennesker kan krystaller blive fuldkomne klare og undertiden ændre sig. De ændrer sig i takt med at personen, der arbejder med dem. Krystallen kan afspejle de forandringer, der sker i det individ, der arbejder med den. Læs mer om meditation her – Meditation

Hver enkelt krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing. I mange år har ædelstenene været højt skattet for deres skønhed og vidunderlige egenskaber. I flere ældre traditioner anvendes de forskellige sten som talisman, hvor stenen blev kodet.

Tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

Bjergkrystal siges at være “mester healeren” når det gælder krystaller. Bjergkrystallen forstærker tanker, energier, og effekten af andre sten og krystaller.
Krystallen er fuldstændigt klar, og lader derfor lyset passere direkte igennem sig.

Krystallen hjælper os med at udnytte vore fulde potentialer og evner, som vi er født med, og hjælper med at afbalancere det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.
Den vil hjælpe os med at huske at lytte til os selv og vores indre, samtidigt med at den vil hjælpe os i perioder med sorg og manglende energi.

 

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.