Bjergkrystal lommesten

15,00 DKK

Bjergkrystal lommesten 

Bjergkrystal er et naturprodukt så derfor er der ikke 2 som er ens og det er det der gør det så specielt. Tænk at naturen selv kan lave dette – Et utal af størrelser samt et utal af former. Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 006 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bjergkrystal lommesten

Bjergkrystal lommesten giver styrke og er en sand healingskrystal, da den forstærker energier fra andre krystaller. Den hjælper dig til at komme i balance, og du får en dyb kontakt til dit indre og dit reneste selv. Du vil opleve at få energi direkte til sjælen, og den kan styrke din tankevirksomhed, din indlæring og dine talenter.

Bjergkrystal kan afhjælpe sjælelige lidelser, og den kan udvide din aura, når den holdes på kroppen. Krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger og øge blodgennemstrømningen.

Krystal er et naturprodukt så derfor er der ikke 2 som er ens og det er det der gør det så specielt. Tænk at naturen selv kan lave dette – Et utal af størrelser samt et utal af former.

I klare kvartskrystaller findes der som regel uklare områder eller gitre, som kan ligne galakser. Disse krystaller viser, at der findes verdner inden i verdnerne, og minder os om at skabelsen er grænseløs og uudgrundelig. Denne erkendelse, synes jeg, skaber ærefrygt og respekt for den uendelige, skabende kraft, for hvem alle livsformer ydmygt må bøje sig.

Mange kvartskrystaller vil ikke ændre sig meget efter at de er kommet op til jordens overflade. Disse krystaller bærer i sig deres egne enestående aftegninger, som giver information om deres identitet og historie.  Men nogle krystaller indeholder uklarheder, som opløses i takt med at krystallen udvikler sig.

Efter at have været anvendt til krystalhealing, til meditation eller efter at have været i berøring med mennesker kan krystaller blive fuldkomne klare og undertiden ændre sig. De ændrer sig i takt med at personen, der arbejder med dem. Krystallen kan afspejle de forandringer, der sker i det individ, der arbejder med den.

Bjergkrystal lommesten giver styrke og er en af de krystaller som langt de fleste mennesker kender.

Læs mere om Bjergkrystal her – http://krystalhealing.nu/bjergkrystallen/

Har ud set de her lomme sten?  Rosakvarts lommesten

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.