Bjergkrystal stykke

129,00 DKK

Bjergkrystal stykke 37g-

Krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger og øge blodgennemstrømningen.

27g 4.4 cm

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3698 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bjergkrystal stykke 37g

Bjergkrystal stykke, giver styrke og er en sand healingskrystal, da den forstærker energier fra andre krystaller. Den hjælper dig til at komme i balance, og du får en dyb kontakt til dit indre og dit reneste selv. Du vil opleve at få energi direkte til sjælen, og den kan styrke din tankevirksomhed, din indlæring og dine talenter.

Bjergkrystal rå kan afhjælpe sjælelige lidelser, og den kan udvide din aura, når den holdes på kroppen. Krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger og øge blodgennemstrømningen.

Bjergkrystal stykke kan afhjælpe sjælelige lidelser, og den kan udvide din aura, når den holdes på kroppen.

I klare kvartskrystaller findes der som regel uklare områder eller gitre, som kan ligne galakser. Disse krystaller viser, at der findes verdner inden i verdnerne, og minder os om at skabelsen er grænseløs og uudgrundelig.

Denne erkendelse, synes jeg, skaber ærefrygt og respekt for den uendelige, skabende kraft, for hvem alle livsformer ydmygt må bøje sig.

Mange kvartskrystaller vil ikke ændre sig meget efter at de er kommet op til jordens overflade. Disse krystaller bærer i sig deres egne enestående aftegninger, som giver information om deres identitet og historie.  Men nogle krystaller indeholder uklarheder, som opløses i takt med at krystallen udvikler sig.

Efter at have været anvendt til krystalhealing, til meditation eller efter at have været i berøring med mennesker kan krystaller blive fuldkomne klare og undertiden ændre sig. De ændrer sig i takt med at personen, der arbejder med dem. Krystallen kan afspejle de forandringer, der sker i det individ, der arbejder med den.

Bjergkrystal lommesten giver styrke og er en af de krystaller som langt de fleste mennesker kender.

Brug krystallen til meditation:

Meditation er en metode til at bringe stilhed og klarhed til sindet, så vi bliver i stand til at opleve nuet rent frem for at lade os styre af tanker og følelser.

Nuet er det eneste, vi med sikkerhed har, men ofte lægger vi slet ikke mærke til det, fordi vi har travlt med at planlægge fremtiden eller analysere fortiden.

Alle kender vi oplevelsen af, hvordan tankerne kan være ét stort virvar, og hvordan det kan være både anstrengende og stressende. I meditation træner vi opmærksomheden, så vi bliver i stand til at opdage, hvornår vi fjerner os fra nuet.

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Lommersten er ikke til at undværre – feks dem her  –  Ametyst lommesten

Følg mig på – Facebook Pilos Sprituelle Univers

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.