Tilbud

Celestin flamme krystal

1.399,00 DKK 999,00 DKK

Celestin også kaldet celestit flamme

En fantastisk smuk Celestin flamme – Den er super til dit drømmearbejde, stil den på dit nattebord og inden du skal sove så bede den om hjælp med at finde svar på dine drømme.

Del betalingen op og benyt viabill som betaling, vælg det ved kassen.

vægt:952g

Tilbage til forsiden her: Forsiden af shoppen

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Celestin flamme krystal

En fantastisk smuk Celestin flamme – Den er super til dit drømmearbejde, stil den på dit nattebord og inden du skal sove så bede den om hjælp med at finde svar på dine drømme.

Den forener bevidstheden i højre og venstre hjernehalvdel og kan være en god støtte ved indlærings og koncentrationsbesvær.

Den har stor visdom og denne visdom har du adgang til når du meditere med stenen – læs mere om meditation her: Meditation 

Den styrker din spirituelle side samt renser og healer din aura. Når du har angst og er urolig kan den styrke dig og få dig  til at slappe af og give dig klarhed. Celestit har sit navn fra det græske ord ‘Celestial’ som betyder himmelske; her med reference til det himmelske rige, som den smukke lyseblå farve kan lede dine tanker hen på.

Celestit er ofte ret skrøbelig, så vær ekstra opmærksom på dette især hvis du vasker den i vand.

Hvad bruges celestite til at lave?

Celestine er en hovedkilde for elementet Strontium. Det er blevet brugt til fremstilling af fyrværkeri på grund af dets evne til at brænde med en lys rød flamme. Det har også fundet en vis anvendelse til fremstilling af visse typer glas.

Hvor skal du placere celestite?

Hold ædelstenen på dit natbord, så du kan få forbindelse med dens beroligende energi hele natten lang.

Kan jeg bære cristal celestite?

Krystallen er hellig for det tredje øje-chakra, så hvis du er interesseret i at bruge det til at udvikle psykisk syn gennem brug af dette chakra, skal du bære det så tæt på midten af ​​din pande, sædet for det tredje øje-chakras kraft .

Er celestitsten god til søvn?

Ja det er. Celestite er også kendt som englenes sten og tilfører os nåde og et ønske om ro og ro.

Hvilken sten passer godt til celestit?

Når det kombineres med celestit, vil klar kvarts trække negative energier fra alle typer neutraliserende baggrundsstråling inklusive elektromagnetisk røg og tåge eller petrokemiske udstråling. Stenene vil genoplive og afbalancere de åndelige, fysiske, følelsesmæssige og mentale planer.

 

følg mig på facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.