Chakra sæt med runer

79,00 DKK

Chakra sæt med rune

Krystallerne i sættet er rød jaspis, fersken aventurin, gyldenkvarts, grøn aventurin, lapis lazuli, sodalit og ametyst.

Sættet kommer i en yndig pose.

Se andre chakrasæt her – https://pilos.dk/k/chakra-sten/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 56 Kategori:

Beskrivelse

Chakra sæt med runer

Chakra sten med runer er skønne krystaller, der bringer din energi i balance og giver dig beskyttelse. De kan skabe kraftfulde, helbredende vibrationer og fjerne de negative energier fra atmosfæren. 

Runer er tegnene i det ældste alfabet for det gemanske sprog. Man bruger runesten til magi. Læs mere om det her https://da.wikipedia.org/wiki/Runealfabet

Krystallerne kan blandt andet anvendes til healing og meditation.

Sættet indeholder 7 smukke krystaller med runetegn, der er nøje udvalgt efter deres egenskaber og tilpasning til de 7 chakraer. 

Chakra sæt med runer er håndlavet med største omhu så ingen er ens. Stenene er natursten, og der vil derfor også være en smule variation i farverne. Hver enkelt sten er unik. 

Farver er din vigtigste indgang til at se og genkende alting omkring dig i verden. De forskellige frekvenser, som farverne svinger med kan også hjælpe dig til at forstå kraften i den energi der gennemstrømmer alle livsformer på denne planet.

Gå dine chakraer igennem med jævne mellemrum og tjek, at energihjulene drejer ubesværet og ikke er blevet træge. En måde at bedømme dine chakraers tilstand på er ved at gå i meditativ tilstand.

Luk øjnene og tag nogle dybe vejrtrækninger mens du tillader roen at brede sig i dig. Fokuser dernæst på dine chakraer et for et- start med rodchakraen.

Mærk efter hvordan dit chakra har det og visualisere enten dets egen farve eller den komplementære hvis du fornemmer det er ude af ballance. Gå chakraerne igennem og harmoniser dem hver især i denne rækkefølge; rod – hare – solar plexus -hjerte – hals – pande og til sidst kronechakraet.

Har du set – Chakrastave sæt med pendul

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.