Chakra sæt ovale

199,00 DKK

Chakra sæt  ovale

Chakra sæt krystallerne er fantastisk til brug af meditation.

Krystallerne i sættet er rød jaspis, fersken aventurin, gyldenkvarts, grøn aventurin, lapis lazuli, sodalit og ametyst.

Sættet kommer i en yndig pose.

Læs om meditation på bloggen her : blog

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 55 Kategorier: ,

Beskrivelse

Chakra sæt ovale

Chakra sæt er skønne krystaller, der bringer din energi i balance og giver dig beskyttelse. De kan skabe kraftfulde, helbredende vibrationer og fjerne de negative energier fra atmosfæren. Krystallerne kan blandt andet anvendes til healing og meditation.

Sættet består af 7 smukke krystaller med indgraverede chakrasymboler. Krystallerne er nøje udvalgt efter deres egenskaber og tilpasning til de 7 chakraer.

Sættet er håndlavet med største omhu. Stenene er natursten, og der vil derfor også være en smule variation i farverne. Hver enkelt sten er unik. 

Hvad er chakra meditation-

Det går meditationen ud på:

Chakra-meditation fokuerere på kroppens 7 grundlæggende energicentre, chakraer. Formålet er at skabe balance i disse centre og hermed booste energien, styrke immunforsvaret og reducere stress. De 7 chakraer findes i en lodret bane fra issen til bunden af din rygsøjle, og de har alle hver deres farve g betydning. Når du meditere på de 7 chakraer følger du dem fra toppen en af gangen.

Meditation er når du forbereder dig mentalt til noget du skal til at gøre. Det giver velvære for din sjæl og er afstressende for din krop. Ofte forbereder vi os bevist eller ubevidst hvis vi skal på en lang rejse eller det kan være at du skal ud i en uvant situation eller måske skal du præsterer ekstra meget intellektuel på studiet eller arbejdet i dag og derfor har brug for at øve dig. Men i bund og grund er meditation når du forbereder dig mentalt.

Nogle af de gode egenskaber du kan opleve under meditationen er at det giver adgang til dybe lag af vores egen bevidsthed. Det gavnlige af at nå dybere ned i bevistheden kan give dig større selverkendelse. Eller du har måske en større følelsesmæssig frihed i de dybere lags af din bevidsthed.

Nogle mennesker oplever et bredere perspektiv, en klarer måde at tænke på og måske endda en mere etisk måde at handle på. Der er ingen forudbestemt retning da mange oplever meditationen meget forskelligt.

krystaller

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.