Chakrastave alt hvad du behøver

269,00 DKK

Chakrastave sæt med pendul.

Chakrasten er skønne krystaller, der bringer din energi i balance og giver dig beskyttelse. De kan skabe kraftfulde, helbredende vibrationer og fjerne de negative energier fra atmosfæren. Krystallerne kan blandt andet anvendes til healing og meditation.

Sættet kommer i en yndig pose.

Længde: ca. 5 cm.

Se også det her fantastiske sæt – Chakrasæt med symboler

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 54 Kategori:

Beskrivelse

Chakrastave alt hvad du behøver

Chakrastave sæt med pendul samt skønne krystaller, der bringer din energi i balance og giver dig beskyttelse. De kan skabe kraftfulde, helbredende vibrationer og fjerne de negative energier fra atmosfæren. Krystallerne kan blandt andet anvendes til healing og meditation.

Sættet består af et smukt pendul og syv dobbeltterminerede stave, der lader energien flyde let i begge retninger. Stenene er nøje udvalgt efter deres egenskaber og tilpasning til de 7 chakraer.

Sættet er håndlavet med største omhu. Stenene er natursten, og der vil derfor også være en smule variation i farverne. Hver enkelt sten er unik.  

Krystallerne i sættet er rød jaspis, fersken aventurin, gyldenkvarts, grøn aventurin, lapis lazuli, sodalit og ametyst.

Chakrastave sæt med pendul et sæt alle bør ha´.

Lær at bruge pendul her – http://krystalhealing.nu/pendul-som-et-guidende-redskab/

Pendulet er et redskab, som giver dig mulighed for at komme i kontakt med dit højere selv … som allerede indeholder svarene. Identificer dit penduls “Ja” og “Nej” bevægelse. For at finde ud af dette kan du begynde med at stille enkle ja / nej-spørgsmål, som du kender svarene på, og her lægge mærke til hvordan pendulet svinger.

Meditation er når du forbereder dig mentalt til noget du skal til at gøre. Det giver velvære for din sjæl og er afstressende for din krop.

Ofte forbereder vi os bevist eller ubevidst hvis vi skal på en lang rejse eller det kan være at du skal ud i en uvant situation eller måske skal du præsterer ekstra meget intellektuel på studiet eller arbejdet i dag og derfor har brug for at øve dig. Men i bund og grund er meditation når du forbereder dig mentalt.

Nogle af de gode egenskaber du kan opleve under meditationen er at det giver adgang til dybe lag af vores egen bevidsthed. Det gavnlige af at nå dybere ned i bevistheden kan give dig større selverkendelse.

Du har måske en større følelsesmæssig frihed i de dybere lags af din bevidsthed. Nogle mennesker oplever et bredere perspektiv, en klarer måde at tænke på og måske endda en mere etisk måde at handle på. Der er ingen forudbestemt retning da mange oplever meditationen meget forskelligt.

De 7 chakra

Se også:

Chakrasæt med symboler

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.