Tilbud

Dragon blood lommesten

39,00 DKK 20,00 DKK

Dragon blood lommesten

Dragon blood lommesten er kendt for at stimulere din kreativitet, tiltrække overflod og kærlighed. Den vil støtte dig i at nå dine mål. Stenens grønne og røde farve forbinder dig direkte med dit hjertechakra, så du får hjælp til at høre dit hjerte, opmuntrer dig til kærlighed, medfølelse og tilgivelse.

Se de andre lommesten her: Lommesten

33 på lager

Varenummer (SKU): 012 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dragon blood lommesten

Dragon blood er kendt for at stimulere din kreativitet, tiltrække overflod og kærlighed. Den vil støtte dig i at nå dine mål. Stenens grønne og røde farve forbinder dig direkte med dit hjertechakra, så du får hjælp til at høre dit hjerte, opmuntrer dig til kærlighed, medfølelse og tilgivelse.

Dragon’s Blood åbner hjertechakraet for styrke og udtryk . At stå op for det rigtige og retfærdige. Det harmoniserer kroppen ved at afbalancere de maskuline og feminine energier, som balancerer den intellektuelle, følelsesmæssige, fysiske og auriske energi. Dette åbner hjertet og frigiver frygt.

Hvad er de helbredende egenskaber ved Dragons blod?

Drages blod er blevet brugt til dets antivirale og sårhelende virkninger . Taspine, en bestanddel af dragens blod, er blevet dokumenteret at have antiinflammatoriske og sårhelende virkninger. Taspin og en proanthocyanidinkomponent har også vist sig at have antivirale aktiviteter.
En “modens sten”, Dragon Blood Stone er faktisk en række kvarts, der viser pletter og årer af rødt inden for en uigennemsigtig grøn baggrund; udvundet i Sydafrika med en Mohs -hårdhed på 7. Legenden siger, at stenen er resterne af afdøde gamle drager; den grønne er huden og den røde blodet.
lommesten
Husk at rense dine krystaller med feks Palo Santo røgelse træstykker

Palo Santo er et træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til Frankincense, Myrra og Copal. På spansk betyder navnet bogstaveligt “Hellige Træ”. Det er en del af citrusfamilien med sød duft af fyr, mint og citron.

Palo Santo røgelse er nydt af mange for sine rensende og helbredende egenskaber, svarende til salvie og cedertræ. Brug et soyavokslys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud.

Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  rå rosakvarts

  Rosakvarts rå

  18,00 DKK 10,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Lapis Lazuli sten og krystallerLapis Lazuli sten og krystaller

  Lapis lazuli styrker overblik

  20,00 DKK 15,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  aventurine lommesten

  Aventurine jade lommesten

  34,00 DKK 20,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.