Tilbud

Dream ametyst lommesten

24,00 DKK 10,00 DKK

Dream ametyst lommesten

Dream ametyst energiredskab virker særdeles godt når du oplever at være i en stresset, depressiv eller træt tilstand. De høje, spirituelle vibrationer siges at lindre og heale, og du vil opleve en større tro på dig selv, en styrket motivation og en højere selvtillid.

Se de andre lommesten her: Lommesten

130 på lager

Varenummer (SKU): 009 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dream ametyst lommesten

Dream ametyst energiredskab virker særdeles godt når du oplever at være i en stresset, depressiv eller træt tilstand. De høje, spirituelle vibrationer siges at lindre og heale, og du vil opleve en større tro på dig selv, en styrket motivation og en højere selvtillid.

Ametyst er en af de mest spirituelle sten gennem historien; brug den som energiredskab, hvis du ønsker at fremme din spirituelle indsigt, og åbne op for din intuitionen. Den bruges som redskab til at rense for negative vibrationer, og beskytte mod negative energier i dine omgivelser.

Ametyst betyder derfor en styrkelse af din intuition, mental klarhed og en all-around healing, der støtter dig i at skabe balance i hele dit system og i dit liv. Derudover er Ametysten også en rigdoms og overflods krystal, som mange bruger på deres kontorer eller klinikker.

Ametyster varierer i farve fra bleg violet til purpurfarvet og kan endvidere være flerfarvet med klar eller gul kvarts.

Læs mere her: wikipedia

 

rosakvarts hjerte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.