Drømmefanger med fjer

129,00 DKK

Drømmefanger med fjer

Drømmefanger bruges i dag både til pynt i flere rum i hjemmet men også til at opfange de “dumme” drømme. Drømmefangerens net filtrerer alle nattens drømme og lader kun de gode drømme flyde gennem hullet i midten, idet de blidt glider ned ad de bløde fjer.

Se de andre drømmefanger her: drømmefanger

 

Ca 66 cm lang

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 095 Kategorier: ,

Beskrivelse

Drømmefanger med fjer

Til drømmefangerne knytter der sig mange historier og myter og deres udseende sammen med emnet giver rig lejlighed for fantasien til at udfolde sig.
Alle de andre forklaringer, som du måtte have hørt, er dog upålidelige, mens den som her følger er den skindbarlige sandhed.
Når du anbringer drømmefangeren et sted, hvor du sover, vil drømmene, som kommer svævende hen til dig, blive distraheret af drømmefangeren og som en bi tiltrækkes af blomster, således tiltrækkes drømmene af drømmefangeren, der med sit spind blot venter på at drømmene går i fælden.

Og det uundgåelige sker: Drømmene som kommer svævende ind i rummet, opfanges af drømmefangerens net og holdes fast. Men se nu: Drømmefangeren har en forunderlige evne, at den kan skelne mellem gode drømme og onde drømme, og da drømmefangeren kun vil alt det gode, så slipper den straks de gode drømme løs igen, så de kan finde dig og du kan drømme dem.

Er det derimod en ond drøm, som går i fælden, ser sagen helt anderledes ud: Disse holder den fast på og slås med hele natten og når de første solstråler rammer drømmefangeren på opløses mareridtene simpelthen som dug.
Faktisk fortælles det, at det er de opløste drømme, som danner morgentågen og det er nok derfor, at der er mest morgentåge i områder med mange drømmefangere.

 

Læs mere om drømmefanger her: wikipedia

drømmefanger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.