Glasflaske med rosakvarts

299,00 DKK

Elegant glasflaske med rosakvarts

Glasflaske med små krystaller i separat rum i bunden. Fremstillet i glas med låg og bund i rustfrit stål. Medflg. beskyttende etui i neopren. Aftagelig prop og bund (hvor de løse krystaller ligger i) for nemmere rengøring.

Skift krystallerne ud med lige netop den effekt du ønsker se dem her, der skal 1,5 pose til at fylde rummet ud og så du lidt til pynt – Små krystaller

 

Følg mig på Facebook

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 200 Kategorier: ,

Beskrivelse

Elegant glasflaske med rosakvarts.

Elegant glasflaske med rosakvarts tag en pause, drik vand og føl, hvordan stressen preller af dig! Vores flotte krystalvandflaske kombinerer moderne design med krystallernes urgamle helsetraditioner i en vandflaske, der spreder ro og harmoni i din aktive hverdag. Glasflasken rummer 500 ml, et beskyttende foderal medfølger.

Glasflasken har små krystaller i bunden, der fylder dit daglige drikkevand med god energi. Du kan frit udskifte de små krystaller i bunden af flasken til dine yndlingskrystaller for en anden virkning.

Rosakvarts’ energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket.

Skift stenene ud med Ametyst eller mix med rosa kvarts – eller lommesten du selv har i forvejen.

Ametyst gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, regressionsrejser, clairvoyance og telepati.

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

Elegant glasflaske med rosakvarts gør livet lettere og hvem vil ikke eje sådan en smuk flaske??

Tilmeld dig nyhedsbrevet/kundeklubben og få en rabatkode evt til flasken er? og få gode info i ny og næ i din indbakke.

Følg mig på facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

Små krystaller

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.