Regnbue Fluorit hjerte

269,00 DKK

Regnbue Fluorit hjerte

Regnbue fluorit hjælper dig med at få overblik og gør det nemmere for dig at udtrykke dig rationelt. Den øger din koncentration og din indlæringsevne.

107g

Tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 799-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Regnbue Fluorit hjerte

Denne Regnbue Fluorit hjerte fra Madagska skal opleves – Det er hel fabelagtig i sine lag

Et hjerte er en smuk dekoration i sig selv, men kan også bruges til at fokusere energien i et krystaloplæg, på et alter eller i et meditationsspace og i denne størrelse er den fuldstændig special.

Det er en fantastisk kvalitet fra Madagska.

Regnbue Fluorit er en stærk beskyttende, især på det psykiske plan. Den hjælper dig til at opfatte når udefrakommende indflydelser er på spil inde i dig selv 😀 Lukker af for psykisk manipulation og uvedkommen mental indflydelse.

Fluorit renser og stabiliserer auraen 😀 

Den er fantastisk effektiv mod stråler fra computere – tv, den blokere for elektromagnetisk og geopatisk stress. Regnbue Fluorit åbner og holder forbindelsen mellem den fysiske og den spirituelle verden.

Den hjælper dig i din spirituelle udvikling gennem erkendelsen af de sandheder, der findes i Universet. Samtidig hjælper Regnbue Fluorit dig med at få klarhed og overblik og gør det nemmere for dig at udtrykke dig rationelt.

Den bruges til healing – den trækker den negative energi og stressaf enhver art væk.

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.