Fluorit Tårn

849,00 DKK

Fluorit Tårn 800g

Den hjælper dig med at få overblik og gør det nemmere for dig at udtrykke dig rationelt. Den øger din koncentration og din indlæringsevne.

Tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

 

1 på lager

Varenummer (SKU): 799 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fluorit Tårn 800g

Denne Regnbue Fluorit tårn fra Madagska skal opleves – Det er hel fabelagtig i sine lag

En krystalspids er en smuk dekoration i sig selv, men kan også bruges til at fokusere energien i et krystaloplæg, på et alter eller i et meditationsspace og i denne størrelse er den fuldstændig special.

Det er en fantastisk kvalitet fra Madagska.

Krystal tårn er unik i udseende og dimensioner.

Fluorit åbner og holder forbindelsen mellem den fysiske og den åndelige verden. Den hjælper dig i din spirituelle udvikling gennem erkendelsen af Universets sandheder.

Den hjælper dig med at få overblik og gør det nemmere for dig at udtrykke dig rationelt. Den øger din koncentration og din indlæringsevne.

Fluoritten forekommer i næsten alle farvenuancer fra klar til dyb lilla 

Den vil åbne dine sanser og øge din koncentration, så har du ubalancer på koncentrationen kan det hjælpe at arbejde med Fluoritten. Den vil da hjælpe med at fokusere, præcisere og koncentrere.

Og hjælpe dig med at styrke dine psykiske evner. Fluorit er en kreativitetssten der anbefales til meditation. God mod modløshed og splittelse

Den er også vældig velegnet til visualisering

HELBRED: Regnbue Fluorit beskytter dine tænder og tandkød, booster dit immunsystem og hjælper med at bekæmpe infektioner. Den dæmper angst.

Fluorit er et halvgennemsigtigt mineral, der findes i mange farver som grøn, blå, gul, lilla og brun. De mest almindelige er dog grøn og lilla, der ofte ses i den samme sten. Når den er flerfarvet i samme sten kaldes den Regnbue Fluorit.

Læs alt om Fluorit her – http://krystalhealing.nu/fluorit/

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.

                     Køb for 1000 kr

Få en gratis gave til en værdig af 179 kr