Tilbud

Frank Oilbano Goloka

49,00 DKK 29,00 DKK

Frank Oilbano

Frank Oilbano- Olibanum er en duftende harpiks, der findes i Boswellia-træet, der ligger i både indiske og arabiske destinationer. Duften er sød og krydret og er designet til at styrke den spirale aura. Bemærk, at Goloka duftolier ikke er parfumeolier og ikke bør påføres huden.

9 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Frank Oilbano Goloka

Frank Oilbano Olibanum er en duftende harpiks, der findes i Boswellia-træet, der ligger i både indiske og arabiske destinationer. Duften er sød og krydret og er designet til at styrke den spirale aura. Hver flaske olie kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør den til en god gaveide.

Bemærk, at Goloka duftolier ikke er parfumeolier og ikke bør påføres huden. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, før du tilsætter 5 dråber duftolie.

Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien. Velegnet til brug med vores oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri. Produktet er ikke testet på dyr.

Frank Oilbano. Olibanum er en duftende harpiks, der findes i Boswellia-træet, der ligger i både indiske og arabiske destinationer. Duften er sød og krydret og er designet til at styrke den spirale aura. Bemærk, at Goloka duftolier ikke er parfumeolier og ikke bør påføres huden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.